logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Івент-презентація Всеукраїнського конкурсу з правознавства серед студентської молоді «Jurcase-2022»

   У 2021 році кафедрою міжнародного, цивільного та комерційного права Державного торговельно-економічного університету спільно з ТОВ «Юридична фірма «Горецький і партнери» започатковано проведення щорічного конкурсу «Jurcase».

    10 лютого 2022 р. в режимі відео конференції відбулася івент-презентація конкурсу, в якій взяли участь керуючий партнер ТОВ «ЮФ «Горецький і партнери» Олег Горецький та завідувачка кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права Наталія Мазаракі

   Під час події керуючий партнер ТОВ «ЮФ «Горецький і партнери» Олег Горецький привітав усіх учасників і висловив надію, що даний конкурс буде й далі розвиватися та розширювати свою географію. Зазначив, що конкурс має на меті підтримати обдаровану студентську молодь, сприяти популяризації  правових знань тощо. Зосередив увагу на тому, що переможці конкурсу будуть нагороджені грошовими преміями:

1 місце – 20 000 грн.

2 місце – 15 000 грн.

3 місце – 10 000 грн.

   Завідувачка кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права ДТЕУ Н.А.Мазаракі відзначила необхідність проведення студентських конкурсів із залученням провідних юридичних фірм, які допомагають визначати вектор розвитку правової освіти та основні запити на ринку праці.

    Координатор конкурсу О.С.Можайкіна поінформувала учасників щодо особливостей участі у конкурсі, етапів його проведення, а також у нагороджені фіналістів у наступних номінаціях:

- «Один крок до перемоги»

- «Креативне рішення»

- «Завзятість і наполегливість».

10.02.2022
42241
391
остання редакція 10.02.2022