logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Перший модуль Сертифікатної освітньої програми "Академічне лідерство у забезпеченні якості вищої освіти" 

  У липні 2022 року було проведено перший модуль Сертифікатної освітньої програми «Академічне лідерство у забезпеченні якості вищої освіти», який зібрав гарантів освітніх програм факультету міжнародної торгівлі та права та гарантів інших факультетів ДТЕУ.  

  Майже 3 тижні презентацій, дискусій, пропозицій – все для того, щоб зробити освітні програми ДТЕУ та їх реалізацію ще кращими, обмінятися досвідом та створити щось нове. 

   Лектори та учасники програми говорили про шляхи інтернаціоналізації освітнього процесу, справедливість та прозорість критеріїв оцінювання, інформаційний супровід освітньої програми, удосконалення опитувань студентів, законодавчі вимоги щодо запровадження дуальної освіти, проведення SWOT-аналізу освітньої програми тощо. Більше того, серед лекторів були і представники адміністрації Університету, ради студентського самоврядування, і цей досвід ми обов’язково будемо розвивати. 

    Гаранти вже провели засідання робочих груп щодо удосконалення ОПП, а наші першокурсники - отримали свої «Вітальні листи», зміст яких також став предметом обговорень на сертифікатній програмі. 

    Цього місяця стартує наступний модуль, більше сконцентрований на критеріях оцінювання якості освітніх програм. 

    PS дискусії відволікли від "фіксування" подій, тож гляньте на скріншоти декількох презентацій наших лекторів

09.09.2022
42241
220
остання редакція 09.09.2022