logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

 «КРИПТОБІЗНЕС: ВІД ОСНОВ ДО ВЛАСНОЇ СИСТЕМИ ЗАРОБІТКУ»

За організаційної підтримки кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права 21 та 23 вересня 2022 року  відбулися передстартові онлайн-лекції, присвячені особливостям проведення онлайн-семінару «КРИПТОБІЗНЕС: ВІД ОСНОВ ДО ВЛАСНОЇ СИСТЕМИ ЗАРОБІТКУ».

Метою зустрічі було ознайомлення з умовами участі у науковому онлайн-семінарі «Криптобізнес: від основ до власної системи заробітку», що відбудеться з 4 жовтня по 29 листопада 2022 року (на базі платформи Zoom), а також обговорення наступних питань:

Перспективи й заробіток на криптовалютних ринках

  1. Стисла історія та економічні передумови функціонування ринку криптовалют
  2. Види заробітку, стратегії та дохідність у криптовалютному бізнесі
  3. Чому необхідно навчатися криптобізнесу
  4. Розвиток та перспективи криптоіндустрії

Лекцію було проведено Ільченко Антоном, кандидатом юридичних наук, співвласник страхової компанії з переліку топ-20, власником юридичної компанії ТОВ «Фінанс-сервіс» (www.fins.com.ua), інвестором (діючий бізнес, нерухомість, фондовий та крипторинок, державні цінні папери), який розглядає трейдинг на крипторинку, як альтернативний бізнес-напрямок, з урахуванням особистого довіду роботи у сфері фінансів  з 2003 року.

Слід відмітити, що питання криптобізнесу цікавить як студентів, так і тих, хто вже давно закінчив університет. Присутні на лекції ставили достатньо фахові запитання, демонструючи свій високий рівень обізнаності в цій площині.

Сподіваємося, що після лекції кожен отримав нову мотивацію та ідеї для свого подальшого розвитку, які можна буде втілити у життя завершивши науковий онлайн-семінарі «Криптобізнес: від основ до власної системи заробітку».

Чекаємо на початок семінару і нагадуємо, що всі бажаючі мають можливість ознайомитися з програмою семінару на сайті ДТЕУ.

23.09.2022
42241
232
остання редакція 23.09.2022
42241