logo
Кафедра журналістики та реклами
Кафедра журналістики та реклами
logo
Кафедра журналістики та реклами
img

Симпозіум до Дня журналіста

журналістики та реклами

щорічна зустріч
Міжнародний симпозіум до Дня журналіста
6 червня

Щороку кафедра журналістики та реклами запрошує наукову спільноту, практиків та здобувачів вищої освіти до обговорення актуальних проблем журналістики за круглим столом.

Симпозіум 2023
Соціальні комунікації: виклики сьогодення

6 червня 2023 року в змішаному форматі з використанням режиму відеоконференції до учасників міжнародної зустрічі з вітанням звернувся ректор Державного торговельно-економічного університету доктор економічних наук, професор Анатолій Мазаракі, який підкреслив важливість тематичних напрямів нинішніх реалій інфодемії та інформаційних війн, обговорення питань розвитку соціальних комунікацій в Україні та за кордоном, підготовки фахівців у сфері медіа, журналістики, реклами та PR, впровадження в освітній процес стратегій, технологій та інновацій в рекламній сфері і зв’язках з громадськістю.

Програма симпозіуму
Переглянути звіт

Круглий стіл 2022
Медіаосвіта в Україні

2 червня 2022 року в змішаному форматі з режимом відео-конференції було організовано та проведено міжнародний круглий стіл «Медіаосвіта в Україні», присвячений Дню журналіста.
Основними тематичними напрямами міжнародної зустрічі стали:

  • Журналіст, рекламіст та фахівець зі зв’язків з громадськістю: медіаграмотність, медіагігієна, інформаційні війни.
  • Інноваційні освітні технології та інструменти при підготовці журналістів, рекламістів та фахівців зі зв’язків з громадськістю.
  • Перспективи розвитку медійної сфери: діалог освіти та бізнесу.
  • Обговорення освітніх програм спеціальності 061 «Журналістика», ОС «бакалавр» та «магістр».

Переглянути звіт

За результатами обговорення було сформовано дайджест "Медіаосвіта в Україні"
Зміст дайджесту

Придбати дайджест
Після оплати необхідно відправити квитанцію на електронну адресу кафедри jr@knute.edu.ua

Круглий стіл 2021
Перспективи журналістської освіти

Кафедрою журналістики та реклами Київського національного торговельно економічного університету 4 червня 2021 року було організовано та проведено круглий стіл присвячений Дню Журналіста.
У креативному просторі SMART-бібліотеки у форматі online | offline в.о. завідувачки кафедри Яніна Лісун урочисто відкрила та представила запрошених гостей, професор кафедри Діана Файвішенко привітала із професійним святом Днем журналіста.

Переглянути звіт

Круглий стіл 2020
Сучасні медіа: виклики сьогодення та перспективи майбутнього

У форматі Zoom конференції 03.06 з нагоди відзначення Дня журналіста України на кафедрі журналістики та реклами відбувся круглий стіл «Сучасні медіа: виклики сьогодення та перспективи майбутнього».
Мета круглого столу – науковий розгляд актуальних проблем у сферах журналістики, медіа і реклами в умовах діджиталізації медіапростору, обмін ідеями та технологіями, досвідом їх запровадження в цифровому суспільстві в сучасних умовах соціальної взаємодії.

Переглянути звіт

24.10.2022
42499
1144
остання редакція 14.01.2024
42499