logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

 Зустріч гарантів та членів груп забезпечення зі студентами 4 курсу факультету міжнародної торгівлі  та права

   08 грудня 2022 року відбулася зустріч гарантів, членів груп забезпечення освітніх програм  за спеціальностями 081 «Право» освітніх програм  «Комерційне право», «Цивільне право і процес» із студентами 4 курсу, які здобувають освіту за спеціальністю 081 «Право», за освітніми програмами   «Комерційне право», «Цивільне право і процес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з метою узагальнення результатів підготовки студентів-практиків, виявлення їх задоволення організацією навчального процесу в університеті в умовах подальшої підготовки правознавців тощо.  

   Гаранти освітніх програм Л.Л. Нескороджена (гарант освітньої програми «Комерційне право») та П.М. Пальчук (гарант освітньої програми «Цивільне право і процес») обговорили зі студентами особливості організації освітнього процесу в поточному навчальному році, перші результати впровадження в освітній процес нового Стандарту вищої освіти щодо підготовки студентів спеціальності 081 «Право», який був прийнятий 20.07.2022 р.

    Учасниками зустрічі було обговорено питання можливостей студентів, які навчаються за спеціалізаціями  «Комерційне право», «Цивільне право і процес» для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Окремої уваги було приділено питанням практичної підготовки студентів, зокрема, організації проходження студентами 4 курсу практики у порядку та строки визначеному графіком навчального процесу, а саме з 30.01.2022 по 24.02.2022 року. Зокрема обговорювалися питання порядку обрання баз практик, можливості самостійного вибору бази практики студентами, виходячи із загальних вимог щодо вибору об’єкту практики в університеті. Акцентувалася увага щодо пріоритету обрання об’єктами практичної підготовки студентів судових та інших юрисдикційних органів, юридичних та адвокатських об’єднань, у адвокатів та нотаріусів. Гарантами освітніх програм акцентувалася увага на необхідності виконання програми практичної підготовки та формування звітної документації за результатами проходження практики.

    Окремо розглядалося питання організації навчального процесу у другому семестрі 2022-2023 н.р. в частині організації навчального процесу крізь призму підготовки до кваліфікаційного екзамену в цілому, так і за окремими складовими. Зокрема, зазначалося на можливості поглиблено розглянути питання підготовки студентів до складання незалежного зовнішнього оцінювання знань студентіву університеті.

12.12.2022
42241
310
остання редакція 12.12.2022
42241