logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
img

Наукові публікації викладачів кафедри

ресторанних і крафтових технологій

Наукові публікації викладачів кафедри

Публікації НПП кафедри технології і організації ресторанного господарства у виданнях, що індексуються у наукометричних БД

 SCOPUS та WEB OF SCIENCE у 2020-2023 рр.

2023 рік

  1. Volodymyr V. Tkach, Oksana P. Vitriak, Anzhelika O. Medvedeva, et all. (2023) Theoretical description of sotolone electrochemical determination in wine in basic media over an undoped conducting polymer. Biointerface Res. Appl. Chem., Volume 13, Issue 5, 2023, 470, Open-Access Journal (ISSN: 2069-5837) https://doi.org/10.33263/BRIAC135.470 Scopus
  2. Viktoriia A. Gnitsevych, Anzhelika O. Medvedeva, Olena O. Vasylieva, et all. (2023) The theoretical description of sucralose cathodic electrochemical determination over a poly(safranin) modified electrode in acidic media (2023). Biointerface Research in Applied Chemistry. Volume 13. Issue 6. DOI: 10.33263/BRIAC136.520 Scopus
  3. Volodymyr V. Tkach,   Olena V. Hrabovska, et all. (2023) The theoretical description for CoO(OH)-assisted salicylic acid determination in beer. Biointerface Research in Applied Chemistry, Volume 13. Issuie 6. Open-Access Journal (ISSN: 2069-5837) https://doi.org/10.33263/BRIAC136.584 Scopus
  4. Stadnyk, I.Piddubnyi, V.Chahaida, A.Kahanets-Havrylko, Kraievska S,  L.Okipnyi, I. (2023), Energy saying termal systems on the mobile platform of the mini-bakery / Strojnícky časopis «Journal of Mechanical Engineering», Bratislava. SjF STU. Vol. 73. Issue 1. P. 169-186. DOI: 10.2478/scjme-2023-0014  Scopus
  5. Piddubnyi, V., Stadnyk, I., Kravets, O., Chahaida, A., Hushtan, T., Kahanets-Havrylko, L., Karpovych, I., Tupitska, O., Kostiuk, T., & Rozbytska, T. (2023). Characteristics of mucous-forming polysaccharides extracted from flax seeds. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 17, 677–693. https://doi.org/10.5219/1900 Scopus

  6. Tkach V., Kushnir M., Fedorova D. et all. (2023).The theoretical description for fructose fermentation product hydroxyuinol and its ether sesamol amperometric determination in tahini halva and lokum. Orbital Journal. Biointerface Research in Applied Chemistry (Platinum Open Access Journal (ISSN 2069-5837). Volume 14. Scopus

  7. 5. Tkach V., Anzhelika O. Medvedeva, Oksana P. Vitriak, et all (2023). The theoretical description for amavadin-ion electrochemical determination in Amanita muscaria mushroom pulp and extract by galvanostatic conducting polymer doping. Biointerface Res. Appl. Chem. Volume 13, Issue 4, 2023, 400. Open-Access Journal (ISSN: 2069-5837) https://doi.org/10.33263/BRIAC134.400  Scopus

  8. Volodymyr V. Tkach, Olena O. Vasylieva, Olena V. Hrabovska, et all. (2024) The Theoretical Description for Ibotenic Acid and Muscimol Electrochemical Determination in Mushroom Pulp and Mushroom-based Alcoholic Beverages on NanoCuS Composite with Conducting Polymer. Letters in Applied NanoBioScience, 2024, 13(1), 37. Open-Access Journal (ISSN: 2284-6808) https://doi.org/10.33263/LIANBS131.037 Scopus

  9. Stadnyk, I.Piddubnyi, V., Mykhailyshyn, R., ...Fedoriv, V.Kaspruk, V. / The Influence of Rheology and Design of Modeling Rolls on the Flow and Specific Gravity during Dough Rolling and Injection (2023), Journal of Advanced Manufacturing Systems 22(2),  403–421 Scopus

2022 рік

  1. Nataliia Sabadash, Olena Hrabovska, Igor Fesych, Alina Avramenko, Anastasiia Serhiienko, Effect of the combined use of β-amylase and pullulanase on the carbohydrate composition of maltose syrups / Ukrainian food journal, НУХТ, 2021. vol. 10, Issue 4. Р. 761-773. DOI: 10.24263/2304-974X-2021-10-4-10 Web of Science (прийнято до друку 30.12.2021, опубл. січень 2022)

  2. Mihailik, V., Vitriak, O., Danyliuk, I., Valko, M., Mamai, O., Popovych, T., Ryabinina, A., Vishnevskaya, L., Burak, V. and Vognivenko, L. (2022), Research of resilience and elastic properties of short pastry with the meals of soy, sunflower and milk thistle, Nutrition & Food Science, Vol. 52 No. 4, pp. 752-764. https://doi.org/10.1108/NFS-06-2021-0189 Article publication date: 17 December 2021, Issue publication date: 28 April 2022 Scopus

  3. Rybchuk, L., Vdovichen, A., Romanovska, O., Danyliuk, I., Piddubnyi, V., Losheniuk, I., Kravchenko, M., Yudina, T., & Romanenko, R. (2022). Defining quality indicators for sugar pasteswith demineralized whey during storage. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 4(11 (118), 88–96. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2022.263177 Scopus

  4. Ihor Stadnyk, Volodymyr Piddubnyi, Roman Mykhailyshyn, Ievgenii Petrychenko, Viktor Fedoriv and Volodymyr Kaspruk (2022). The influence of rheology and design of modelling rolls on the flow and specific gravity during dough rolling and injection / Вплив реології та конструкції валків для моделювання на потік і питому вагу під час розкочування та інжекції тіста. Journal of ADVANSED MANUFACTURING SYSTEM. https://doi.org/10.1142/S0219686723500208 Scopus

  5. Volodymyr Vasyliv Ihor StadnykVolodymyr Piddubnyi, Mikhailo Mushtruk, Mariia Zheplinska, Svitlana Kraievska DETERMINATION OF RATIONAL PARAMETERS OF PSEUDOMIXING BY COMPLEX MODELLING OF WORK PROCESSES Animal Science and Food Technology (Тваринництво та технології харчових продуктів) Т. 13, № 1. 2022 DOI: 10.31548/animal.13(1).2022.7-15 Scopus

2021 рік

  1. Stadnyk, I., Piddubnyi, V., Kravchenko, М.,Rybchuk, L.,Balaban, S., Veselovska, Т. (2021).The effect of dry demineralized whey (DDW) and coconut oil on the rheological characteristics of the legume butter. Potravinarstvo Slovak Journal ofFoodSciences, 15, 318-329.https://doi.org/10.5219/1578.Scopus

  2. Fedorova D. et all (2021).Theoretical Description for Orellanine Electrochemical Determination and Electropolymerization in the Presence of Hydroquinones, Assisted by CuS Nanoparticles. Biointerface Research in Applied Chemistry (Platinum Open Access Journal (ISSN 2069-5837). 2021. Volume 11. – Issue 3. – 2021. – P. 10607-10613. https://doi.org/10.33263/BRIAC113.1060710613Scopus

  3. Fedorova D. et all (2021).The Mathematical Modeling for CoO(OH)-Poly(5-Amino-1,4-Naphthoquinone) Composite-Based Sensor for 1-Propenesulfenic Acid and Propanethial S-Oxide Detection in Food and Lacrimogenic Compositions. Biointerface Research in Applied Chemistry (Platinum Open Access Journal (ISSN 2069-5837). Volume 11, Issue 4, 2021, 11145 - 11150. http://doi.org /10.33263/BRIAC114.1114511150. Scopus

  4. Thermodynamic analysis of the thermal-technological complex of sugar production: criteria for energy efficiency of an enterprise / Sergii Samiilenko, Volodymyr Bondar, Volodymyr Piddubnyi, Vitaliy Shutyuk, Olena Bilyk,Viktor Fedoriv // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, Vol. 3. No. 8/(111) (2021): Energy-saving technologies and equipment. Рр. 6-13. http://journals.uran.ua/eejet/issue/view/14245. Scopus

  5. JUSTIFICATION OF THERMODYNAMIC EFFICIENCY OF THE NEW AIR HEAT PUMP IN THE SYSTEM OF REDISTRIBUTION OF ENERGY RESOURCES AT THE ENTERPRISE / Igor Stadnyk, Anatoly Sokolenko, Volodymyr Piddubnuy, Kostiantyn Vasylkivsky, Andrii Chahaida, Viktor Fedoriv // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. Vol. 15, 2021, p. 680-693. Received: 12 June 2021. Accepted: 25 August 2021. https://doi.org/10.5219/1666. Scopus

  6. FORMATION OF HEAT AND MASS TRANSFER BONDS WHEN MIXING COMPONENTS IN A SUSPENDED STATE / Igor Stadnyk, Volodymyr Piddubnyi, Liudmila Beyko, Igor Dobrotvor, Ganna Sabadosh, Tetiana Hushtan // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences/ Vol. 15, 2021, p. 810-823. Received: 2 June 2021. Accepted: 1 September 2021.https://potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/issue/view/28. Scopus

2020 рік

  1. Polishchuk G., Breus N., Shevchenko I., Gnitsevych V., Yudina T., Nozhechkina-Yeroshenko G., Semko T. (2020) Determining the effect of casein on the quality indicators of ice cream fat content. Ukrainian Food Journal. Volume 11. Issue 4 (106), р.24-30.

  2. Gnitsevych V., Yudina T., Honchar Y., Vasylieva O., Diachuk L. (2020). Justification emulsify properties of semi-finished product based on low-lactose milk whey. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. Volume 3, Issue 11 (105): Technology and Equipment of Food Production. P.21-29.

  3. Фесич І.В., Неділько C.А., Сабадаш Н.І., Дзязько О.Г., Войтенко Т.А., Грабовська О.В, Зеленько М.А. (2020). Фотокаталітичні властивості полімерного композиту на основі цинк оксиду. Voprosy khimii i khimicheskoi tekhnologii, 2019, No. 6. - P. 241-246 (Scopus)

  4. Kravchenko M., Fedorova D., Rybchuk L., Romanenko R., V. Piddubnyi V., Danyliuk I., Palamarek K., Marusyak T., Nezveshchuk-Kohut T. (2020) Determining of rational concentration of dry demineralized whey in a formulation for martzipan pastes/ M. Kravchenko, D. Fedorova, L. Rybchuk, R. Romanenko, V. Piddubnyi, I. Danyliuk, K. Palamarek, T. Marusyak, T. Nezveshchuk-Kohut// Україна, Східно-Європейський журнал передових технологій – 2020. – №1/11 (103) – С. 22-33.

  5. Tkach V., Kushnir M., Kopiika V., Luganska O., Fedorova D., …(2020) The theoretical description for orellanin electrochemical determination and electropolymerizationin the presence of hydroquinones, assisted by CuS nanoparticle. Biointerface Research in Applied Chemistry (Platinum Open Access Journal (ISSN 2069-5837). (63) 2020. Volume 11. – Issue 3.– 2021 - 15th June (in press) (обсяг 1,0 друк. арк.) https://doi.org/10.33263/BRIAC113.1060710613

  6. Tkach V., Kushnir M., Kopiika V., Yeshchenko Y., Fedorova D., …(2020) The Mathematical Modeling for CoO(OH) – Poly(5-Amino-1,4-Naphthoquinone) Composite-Based Sensor for 1-Propenesulfenic Acid and Propanethial S-Oxide Detection in Food and Lacrimogenic Compositions. Biointerface Research in Applied Chemistry (Platinum Open Access Journal (ISSN 2069-5837). (63) 2020. Volume 11. – Issue 4.– 2021 - 15th June (in press) pp.11145-11150 (обсяг 1,0 друк. арк.) https://doi.org/10.33263/BRIAC114.1114511150

Web of science

  1. Deinychenko L., Deinychenko G., Gnitsevych V., Kravchenko T. (2020). Influence of processing parameters on the techno-functional propertiesof berry coagulants. Ukrainian Food Journal. Volume 9. Issue 1, р.74-85.

  2. Piddubnyi V., Kravchenko M. (2020) Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit. Ukrainian Food Journal, Vol. 9, Issue 1, 2020, р. 159-174

  3. Dulka, O., Prybylskiy, V., КutsA., Oliinyk, S., Dong, N., & Vitriak, O. (2021). The use of rice in the technology of gluten-free fermented non-alcoholic beverages. Food Science and Technology, 14(4). Web of Science, Index Copernicus DOI https://doi.org/10.15673/fst.v14i4.1892

  4. Dulka О., Prybylskyi V., Oliinyk S., Kuts A., Vitriak O. (2020) Influence of physicochemical parameters of water on the amino acid composition of bread kvass. Ukrainian food journal, Volume 9, Issue 3. - р. 610-624. Web of Science, Index Copernicus DOI:10.24263/2304-974X-2020-9-3-10

Найкращі приклади цитуванняопублікованих праць НПП кафедри

  • Сучасні технології та енергетичні потоки при формуванні борошняних напівфабрикатів: монографія / Стадник І.Я., Піддубний В.А., Хареба О.В.,Федорів В.М.,Підгорний В.В. Тернопіль: Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021, 372 с. – 9 цитувань.
  • Босовська М., Бовш Л., Антонюк І. Ресторанні тактики: антипандемічний кейс. Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право. 2021. № 2. С. 113-132. Серія. Економічні науки DOI: https://doi.org/10.31617/zt.knute.2021(115)084 цитування.
  • Shtanheieva, N., Hrabovska, O., Pastukh, H., Lysyi, O., Miroshnyk, V. Use of enzyme preparations for pectin extraction from potato pulp- Ukrainian food journal, 2018, Том 2, Вип.2.- с. 215-234 – 7 цитувань
  • Gnitsevych, V., Yudina, Т., Deinychenko, L., Nykyforov, R., Nazarenko, I. Survey of characteristics of dairy-protein concentrates in the low-temperaturestorage process. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2018. – №1/11 (91), 16-22. 7 цитувань
  • Гніцевич В.А.  Дослідження процесу ферментолізу м’якоті гарбуза // В.А. Гніцевич, Н.Ю. Чикун, Ю.М. Гончар //Наукові праці НУХТ. – Т.24, № 2, 2018. – С.203–208. – 7 цитувань
  • Гніцевич В.А. Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки та м’якоті гарбуза // В.А. Гніцевич, Т.І. Юдіна, Ю.М. Гончар // Товари і ринки. Київ: КНТЕУ. – 2018. –с. 105-114. – 5 цитувань
  • Притульська Н.В., Федорова Д.В. Ресурсозберігаюча технологія сухих рибо-рослинних напівфабрикатів // Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 2017, с.66-71 – 5 цитувань
  • Корзун В.Н., Воронцова Т.О., Антонюк І.Ю. Екологія і захворювання щитоподібної залози - Київ: Медінформ, 2018. – 8 цитувань
  • Інноваційні технології харчових виробництв : монографія / В.А. Піддубний, М.Ф. Кравченко, А.О. Чагайда та ін.// К.: Кондор-Видавництво, 2017. – 374 с.– 6 цитувань.

Посібники, підручники, монографії викладачів кафедри за 5 років

Монографії, опубліковані в Україні

  1. Оптимізація процесів переробки сільськогосподарської сировини [Монографія] / В.О. Мірошник, М.А. Гачковська, В.Д. Кишенько, О.В. Грабовська. – К.: ЦП «Компринт», 2019. – 479 с.
  2. Удосконалення технологічного процесу та обладнання для формування виробів [Монографія]. І частина /  І.Я. Стадник, В.А. Піддубний. – Київ: Видавничий дім "Кондор", 2019, – 292 с.
  3. Дейниченко Л.Г., Гніцевич В.А., Дейниченко Г.В. Інноваційні технології молочно-білкових концентратів : монографія. Харків : Факт, 2021. 220 с.
  4. Сучасні технології та енергетичні потоки при формуванні борошняних напівфабрикатів: монографія / Стадник І.Я., Піддубний В.А., Хареба О.В., Федорів В.М., Підгорний В.В. Тернопіль: Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021, 372 с.
  5. Піддубний В.А., Хареба В.В. Хареба Л.В. «Гарбуз: Біологія, технологія вирощування і обробки». Київ  : Аграрна наука,- 2022. – 201 с.

Монографії, опубліковані за кордоном

  1. АТЛАС: наноморфология объектов органической и неорганической природы / Литвяк В.В., Почицкая И.М., Грабовская Е.В., Полумбрик М.О та ін. // Учреждение БГУ «Научно-исследовательский институт физико-химических проблем» (Республика Беларусь, г. Минск), 2019. – 220 с.
  2. Justification of the process of formation of wheat flour products: monograph. Igor Stadnyk, Volodymyr Piddubnyi, Liudmyla Koval, Olena Kolomiiets, Olena Bilyk, Andrii Chahaida. Warsaw: Publisher, 2021. 132 p.

Розділи монографій, опубліковані за кордоном

1. Mykhailo Kravchenko, Olha Romanovska. INNOVATIVE TECHNOLOGIES OF FLOUR CONFECTIONERY PRODUCTS FROM FLOUR MIXTURES. Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business : Scientific monograph. Riga, Latvia : “Baltija Publishing”, 2023. Р. 99-116 https://doi.org/10.30525/978-9934-26-328-6-5

2. Anzhelika Medvedieva, Iryna Antoniuk. TECHNOLOGY OF BISCUITS AND CUPCAKES OF HIGH NUTRITIONAL AND BIOLOGICAL VALUE. Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business : Scientific monograph. Riga, Latvia : “Baltija Publishing”, 2023. P.117-134. https://doi.org/10.30525/978-9934-26-328-6-6

3. Myroslava Perepelytsia, Yuliia Honchar. THE TECHNOLOGY OF MINCED SEMI-FINISHED PRODUCTS FOR CULINARY FLOUR PRODUCTS USING PLANT RAW MATERIALS. Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business : Scientific monograph. Riga, Latvia : “Baltija Publishing”, 2023. https://doi.org/10.30525/978-9934-26-328-6-8

4. Anton Serenko. THEORETICAL AND PRACTICAL ASPECTS OF PRODUCTION OF LOW-LACTOSE FERMENTED MILK DRINKS. Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business : Scientific monograph. Riga, Latvia : “Baltija Publishing”, 2023.P.227-246 https://doi.org/10.30525/978-9934-26-328-6-11

5. Dina Fedorova, Alina Slashcheva, Vita Lanska. TECHNOLOGICAL AND PRACTICAL ASPECTS OF THE PRODUCTION OF GLUTEN-FREE SOURDOUGH BREAD. Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business : Scientific monograph. Riga, Latvia : “Baltija Publishing”, 2023. P.247-289 https://doi.org/10.30525/978-9934-26-328-6-12

6. Oksana Vitriak, Liubov Tkachenko. SPICY AND AROMATIC RAW MATERIALS IN THE TECHNOLOGY OF HEALTHY DESSERTS AND DRINKS. Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business : Scientific monograph. Riga, Latvia : “Baltija Publishing”, 2023. Р. 381-395. https://doi.org/10.30525/978-9934-26-328-6-17

7. Mykhailo Kravchenko, Volodymyr Piddubnyi, Vitalii Mykhailyk. TECHNOLOGY AND QUALITY OF SAND CONFECTIONERY PRODUCTS WITH MEAL. Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business : Scientific monograph. Riga, Latvia : “Baltija Publishing”, 2023. Р. 427-441 https://doi.org/10.30525/978-9934-26-328-6-19

8. Грабовська О., Деменюк О. Теоретичні та експериментальні дослідження ферментативного гідролізу крохмалю / Technical and agricultural sciences in modern realities: problems, prospects and solutions: collective monograph, – Іnternational Science Group. – Boston : Primedia eLaunch, 2023. Р. 414-422.  DOI: 10.46299/ISG.2023.MONO.TECH.2.9.1

9. Авраменко А., Грабовська О. Удосконалення технології пористого крохмалю для інкапсулювання аскорбінової кислоти /Prospective and priority directions of scientific research in technical and agricultural sciences: collective monograph, – Іnternational Science Group. – Boston : Primedia eLaunch, 2023. Р.239-247 Available at: DOI: 10.46299/ISG.2023.MONO.TECH.3.7.1.

Монографії, опубліковані в Україні

  1. Екологія і захворювання щитоподібної залози // В.Н.Корзун, Т.О.Воронцова, І.Ю.Антонюк. – К.: Міжрегіональний видавничий центр «Медінформ», 2018. – 743 с.
  2. Інноваційні технології харчової продукції: колективна монографія / Г.В. Дейниченко, Т.І. Юдіна, В.А. Гніцевич та ін. / за заг. ред. Г.В. Дейниченка. – Харків: Факт, 2019. – 248 с.

Монографії, опубліковані за кордоном

  1. Engineering sciences: development prospects in countries of Europe at the beginning of the third millennium [Collective monograpf] / Грабовська О.В., Пастух Г.С. та ін., Volume 1, StalowaWola, Poland, 2018. – 460 p.
  2. Ukraine and the world: the tourism system [Collective monograph] / D. Fedorova, M. Kravchenko, M. Perepelytsia, V. Piddubnyi, O. Hrabovska et all. – Prague: Nemoros CZ SE, 2019. – 17 р.
  3. Innovative technologies and equipment: development prospects of the food and restaurant industries [Collective scientific monograph] / Antoniuk I., Medvedieva A., Bezruchenko O.,  Gnitsevych V. A., Honchar Yu. M., Kravchenko M., Martsyn T., Vitriak O., Fedorova D., Piddubnyi V., Kravchenko M., Yudina, T. et all / Riga, Latvia : “Baltija Publishing”, 2022. – 384 p.

Підручники

  1. Грабовська О.В. Технології крохмалю і крохмалепродуктів / О.В. Грабовська // – К.: НУХТ, 2019. – 314 с.
  2. Харчові технології. Том 1. Технологія продуктів рослинного походження. Підручник / М. Кравченко, В.Гніцевич, Н.Штангеєва. – К.: КНТЕУ, 2019. –395 с.
  3. Гніцевич В.А., Грабовська О.В. Харчові технології. Частина 2. Технологія продуктів тваринного походження  [підручник]. - Київ, ДТЕУ, 2022. - 430 с.

Навчальні посібники

  1. Оздоровче харчування: навч. посіб. / П.О.Карпенко, Н.В.Притульська, М.Ф.Кравченко та ін.; за ред. П.О. Карпенка. – Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2019. – 628 с.
  2. Містер Боб. Смачні страви з бобових. Mister Bean. Tasty Legume Dishes / A. A. Мазаракі, М.Ф. Кравченко, М.П. Демічковська; за ред. А.А. Мазаракі. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2019. –292 с.: іл. (укр.,  англ. мовами)
  3. Соуси: навч. посіб. / М.Ф. Кравченко, Д.В. Федорова; за ред. А.А.Мазаракі. – Київ:  Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018. – 148 с.
  4. Закуски: навч. посіб. для студ. закл. вищ. освіти  / М.Ф. Кравченко, В.А. Гніцевич, М.П. Демічковська, І.Ю. Антонюк, А.О. Медведєва. – Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018. – 192 с.
  5. Технологія продукції ресторанного господарства. Десерти. Навчальний посібник для студентів ВНЗ – автори: колектив авторів за заг. ред. проф. Мазаракі А.А./ Мазаракі А.А., Кравченко М.Ф., Гніцевич В.А., Антонюк І.Ю., Медведєва А.О., Марцин Т.О., Юдіна Т.І., Демічковська М.П., Васильєва О.О. – Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018. – 300 с.
  6. Чай. Чайні церемонії : навч. посібник // за ред. А.А. Мазаракі (Кравченко М.Ф., Гніцевич В.А., Юдіна Т.І.)/ КНТЕУ, Київ, 2021, 89 с. (обсяг 5,56 друк. арк.)
  7. Кава. Какао. Шоколад : навч. посіб. / І.Ю. Антонюк,  А.О. Медведєва, Т.О. Марцин./  За редакцією доктора економічних наук, професора  А.А. Мазаракі– К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021. – 146 с. 
  8. ЗБІРНИК РЕЦЕПТУР СТРАВ, КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ І НАПОЇВ (технологічних карт) для харчування дітей  шкільного віку. Для закладів освіти, дитячих закладів оздоровлення та відпочинку та закладів сфери соціального захисту/ Гуліч М.П., Мазаракі А.А., Притульська Н.В.(керівник), Федорова Д.В., Гніцевич В.А., Юдіна Т.І., Кравченко М.Ф., Вітряк О.П., Антонюк І.Ю., Медведєва А.О., Васильєва О.О., Любарська Л.С., Онопрієнко Г.Я, Петренко О.Д. Навчальний посібник: К.: КНТЕУ, 2021. - 652 с. (рекомендований до друку вченими радами КНТЕУ та ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва НАМН України»).
  9. Чай. Чайні церемонії : навч. посібник // за ред. А.А. Мазаракі (Кравченко М.Ф., Гніцевич В.А., Юдіна Т.І.) – К.: ДТЕУ, 2022. – 89 с.
  10. Кава. Какао. Шоколад : навч. посіб. / І.Ю. Антонюк,  А.О. Медведєва, Т.О. Марцин./  За редакцією А.А. Мазаракі. – К. : ДТЕУ, 2022.– 146 с. 
  11. Десерти : навч. посіб. /А.А. Мазаракі, М.Ф. Кравченко,  М.П. Демічковська, Гніцевич В.А., Юдіна Т.І., Антонюк І.Ю, Медведєва А.О., Марцин Т.О., Васильєва О.О../  За редакцією А.А. Мазаракі. – К. : ДТЕУ, 2022. – 348 с.
  12.  Антонюк І.Ю., Медведєва А.О., Вітряк О.П., Васильєва О.О., Юдіна Т.І. Барна справа: навч. посіб. Київ: ДТЕУ, 2023 – 296 с.
  13. Визначення розрахункових навантажень виробничих механізмів і машин та технологічні розрахунки виробництва борошняних виробів. Навчально-методичний посібник / Колектив авторів: Гаврилко П.П., Піддубний В.А., Стадник І.Я., Гуштан Т.В., Краєвська С.П., Каганець-Гаврилко Л.П. За ред. Стадника І.Я. Ужгород: РІК-У, 2023. – 468 с 

21.01.2023
43505
443
остання редакція 14.01.2024
43505