ресторанних і крафтових технологій
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ЛАНСЬКА ВІТА
ДМИТРІВНА
v.lanska@knute.edu.ua
Рік
вступу в
аспірантуру: 2021
Назва
дисертації, спеціальність: 181, "Технологія
безглютенових хлібобулочних виробів з клітковиною
картоплі"
Науковий
керівник: д.т.н., проф. Федорова
Д.В.
Google Scholar
ORCID
|
|
ВЕНГЛІНСЬКИЙ ОЛЕКСАНДР
РОСТИСЛАВОВИЧ
o.venhlinskyy@knute.edu.ua
Рік вступу:
2023
Назва дисертації,
спеціальність: 181, "Технологія виробів із бездріжджового
тіста для дітей з особливими дієтичними
потребами"
Науковий керівник:
д.т.н., проф. Федорова Д.В.
Google Scholar
ORCID
|
|
ДОРОНІН КИРИЛО
АНАТОЛІЙОВИЧ
k.doronin@knute.edu.ua
Рік вступу:
2023
Назва дисертації, спеціальність: 181
"Технологія ферментованих паст з
бобових з використанням стартових
культур"
Науковий керівник: д.т.н., проф.
Гніцевич В.А.
Google Scholar
ORCID
|
|
остання редакція 04.08.2024