logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

День відкритих дверей

Не зважаючи на складні обставини, в яких опинилася наша держава, дякуючи Збройним силам України в стінах Державного торговельно-економічного університету відбувся перший весняний День відкритих дверей, який пройшов  4 березня 2023 року. В ньому прийняли участь викладачі кафедри Коренюк О.О., Михайловський В.І., Пальчук П.М. та Погарченко Т.В.

Заступники декана факультету Коренюк О.О. та Михайловський В.І. зустрічали гостей університету, консультували їх щодо спеціальностей та спеціалізацій за освітніми ступенями  на факультеті міжнародної торгівлі та права, конкурсних предметів, роз’яснювали умови участі у конкурсному відборі тощо.

Пальчуком П.М. та Погарченко Т.В. було проведено екскурсії з абітурієнтами та їх батьками по університету. Гості побачили навчальні та спортивні потужності ДТЕУ, гуртожитки, затишні заклади харчування, SMART-бібліотеку, читальні зали, Phygital-HUB, оновлений корпус ФМТП та відпочили у численних куточках релаксу нашого університету. Ними було відвідано численні майстер-класи, організовані науково-педагогічними працівниками університету. Майбутні абітурієнти та їх батьки ділилися позитивними емоціями та подякували організаторам та учасникам Дня відкритих дверей університету.

Чекаємо на нову зустріч в затишних стінах ДТЕУ!       

11.03.2023
42241
210
остання редакція 11.03.2023