logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Використання результатів інтелектуальної власності у сфері господарювання

   Лекцію під такою назвою провели 27.03.2023 фахівці ДО «Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій» Департаменту «Академія інтелектуальної власності» в межах «IP connecting students» - серії заходів IP офісу (УКРНОІВІ) для закладів вищої освіти: Олена Орлюк - керівниця IP-офісу, докторка юридичних наук, професорка; Спікери заходу: Галина Андрущенко – кандидатка юридичних наук, Департамент «Академії інтелектуальної власності», та Ольга Кронда – кандидатка юридичних наук, Департамент «Академії інтелектуальної власності».

   Слідкуючи за темпами розвитку світу інновацій, технологій та творчості, очевидним є те, що освіта в сфері інтелектуальної власності є надзвичайно важливою та однією із пріоритетних напрямків навчання, адже її опанування зумовлює розуміння всіх основ та правил, які регулюють відносини у сфері творчості, а здобуті знання є інструментом для захисту власних прав як творця, так і розуміння своєї ролі як користувача.

   Спікери заходу розповіли про особливості використання результатів інтелектуальної власності суб’єктами господарювання; вказали на відмінність винаходу, корисної моделі, торгової марки, комерційної таємниці; розкрили особливості взяття на облік результатів інтелектуальної власності та питання оподаткування.

     Лекція була цікавою, інформативною та змістовною. Щиро дякуємо Олені Орлюк, Галині Андрущенко та Ользі Кронді за цікаву лекцію і маємо надію на наступні зустрічі.

28.03.2023
42241
247
остання редакція 28.03.2023
42241