logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

   День відкритих дверей

1 квітня 2023 року викладачі кафедри Бабаджанян Г.Б., Ліщук О.В., Михайловський В.І., Погарченко Т.В. та Тищенко Ю.В. взяли участь у Дні вступників ДТЕУ. Заступник декана факультету Михайловський В.І. зустрічав гостей університету, консультував їх щодо спеціальностей та спеціалізацій на факультеті міжнародної торгівлі та права, конкурсних предметів, роз’яснювали умови участі у конкурсному відборі вступної компанії 2023 тощо.

Старшими викладачами Бабаджанян Г.Б. та Ліщук О.В. були проведені майстер-класи для абітурієнтів щодо особливостей правничих спеціальностей. Пані Гаяне розказала майбутнім студентам про свій шлях у виборі альма матер, юридичного фаху та науково-педагогічної діяльності, а пані Оксана поділилася актуальністю та значимістю професії юриста в сучасному світі.   

Доцентами Погарченко Т.В. та Тищенко Ю.В. було проведено екскурсії з абітурієнтами та їх батьками по університету. Гості побачили навчальні та спортивні потужності ДТЕУ, гуртожитки, затишні заклади харчування, SMART-бібліотеку, читальні зали, Phygital-HUB, оновлений корпус ФМТП. Ними було відвідано майстер-класи та вікторини, організовані співробітниками нашого університету. Корисним для вступників виявився воркшоп «Мій мотиваційний лист». Майбутні абітурієнти та їх батьки ділилися позитивними емоціями та подякували організаторам та учасникам профорієнтаційного заходу, проведеного ДТЕУ.

         Чекаємо на нову зустріч в затишних стінах нашого університету та дякуємо Збройним силам України за таку можливість!

     

02.04.2023
42241
229
остання редакція 02.04.2023