logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Юридичний напрям застосування електронних документів у фінансовій системі

   10 квітня 2023 року начальник відділу Юридичного департаменту Національного банку України Роман Кармазин провів в межах навчальної дисципліни «Господарське право» лекцію на тему «Юридичний напрям застосування електронних документів у фінансовій системі». Варто відмітити високий професійний рівень лектора, який за короткий проміжок часу зміг донести інформацію здобувачам вищої освіти про правове означення технологічних операцій у банківській діяльності.

   Логічний, послідовний, доступний матеріал лекції, переконливий виклад та проблемний підхід резюмувались аргументованими висновками та прикладами із банківської практики. Пан Роман під час лекції шляхом опитування постійно залучав здобувачів вищої освіти брати активну участь в обговоренні питань стосовно розуміння банківської термінології, висловлення думок щодо банківських операцій та електронних правочинів тощо.

   Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права вдячна Національному банку України та Роману Кармазину за проведену лекцію, можливість поділитись своїми знаннями та практичним досвідом із нашими студентами і маємо надію на наступні зустрічі.

21.04.2023
42241
240
остання редакція 21.04.2023
42241