logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Травневий День відкритих дверей в ДТЕУ

Сонячним суботнім днем 6 травня 2023 відбувся День відкритих дверей університету. Викладачі нашої кафедри як завжди активно приймали участь у цьому профоорієнтаційному заході. Зокрема, заступниця декана Коренюк О.О.  зустрічала гостей університету, консультувала їх щодо спеціальностей та спеціалізацій на факультеті міжнародної торгівлі та права, конкурсних предметів, роз’яснювала особливості вступної кампанії 2023.

Асистенткою кафедри Бабаджанян Г.Б. було організовано майстер-клас «Юридична освіта в ДТЕУ очима студента та аспіранта», на якому пані Гаяне розповіла свій шлях в нашому університеті.

Доцентами Пограченко Т.В. та Тищенко Ю.В. було проведено екскурсії з абітурієнтами та їхніми батьками по університету. Гості побачили навчальні та спортивні потужності ДТЕУ, гуртожитки, затишну кав’ярню «Венеція», Phygital-HUB, оновлений корпус ФМТП, зокрема, мультимедійну лінгафонну лабораторію та малахітову залу засідань вченої ради тощо. Корисним для майбутніх абітурієнтів виявся воркшоп «Мій мотиваційний лист». Наші гості ділилися позитивними емоціями та подякували організаторам та учасникам Дня відкритих дверей університету.

Чекаємо на нову зустріч в затишних стінах ДТЕУ!      

09.05.2023
42241
163
остання редакція 09.05.2023
42241