logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

 Зустріч з практиком

 16 травня 2023 року студенти, а також викладачі кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права мали можливість взяти участь в онлайн-зустрічі з адвокатом, членом Комітету з кримінального права та процесу Ради адвокатів України, членом Асоціації правників України, лектором Вищої школи адвокатури Національної асоціації адвокатів України, коучем онлайн-школи юриста, автором серії вебінарів для юристів-практиків, присвячених проблемам національного судочинства, паном Олександром Кудрявцевим. Захід було організовано в межах вивчення студентами господарсько-правових дисциплін з метою опанування специфіки окремих аспектів прикладної юриспруденції.

Темою зустрічі були окремі проблеми господарського судочинства в Україні на прикладі власного досвіду спікера. Пан Олександр цікаво розповів і про теорію, і про практику підготовки позову для подачі до господарського суду, звернув увагу на розповсюджені помилки при складанні та поданні процесуальних документів до судової інстанції, наголосив на практичних нюансах досудової підготовки документів юристами, а також поділився власним досвідом участі як представника клієнта у господарських провадженнях.

Сподіваємося, що дана зустріч не остання і з нетерпінням чекаємо на можливість долучитися вже до нових спільних заходів!

17.05.2023
42241
143
остання редакція 17.05.2023
42241