logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Інформація щодо зустрічі гарантів, членів груп забезпечення та керівників практичної підготовки зі студентами

3 курсу денної форми навчання факультету міжнародної торгівлі  та права

16 травня 2023 року відбулася зустріч гарантів, членів груп забезпечення освітніх програм  за спеціальностями 081 «Право» освітніх програм  «Комерційне право», «Цивільне право і процес» із студентами 3 курсу, які здобувають освіту за спеціальністю 081 «Право», за освітніми програмами   «Комерційне право», «Цивільне право і процес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з метою узагальнення результатів підготовки студентів-правників, виявлення їх задоволення організацією навчального процесу в університеті в умовах подальших підготовки правознавців тощо.  

Гаранти освітніх програм Л.Л. Нескороджена (гарант освітньої програми «Комерційне право» та П.М. Пальчук (гарант освітньої програми «Цивільне право і процес»), члени груп забезпечення обговорили із студентами особливості організації освітнього процесу в проточному навчальному році, перші результати впровадження в освітній процес нового Стандарту вищої освіти щодо підготовки студентів спеціальності 081 «Право», який був прийнятий 20.07.2022 р., а також зміни до стандарту вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Окремої уваги було приділено питанням практичної підготовки студентів, зокрема організації проходження студентами 3 курсу практики у практикуючих адвокатів, які були присутні на зустрічі, в порядку та строки визначеному графіком навчального процесу, а саме з 22.05.2023 про 16.06.2023 року. Акцентувалася увага щодо пріоритету підготовки студентами процесуальних документів.

Керівниками практичної підготовки акцентувалася увага на необхідності виконання програми практичної підготовки та формування звітної документації за результатами проходження практики.

Окремо розглядалося дотримання правил щодо охорони праці під час проходження практичної підготовки, а також виконанні різних видів завдань, які передбачені програмою практичної підготовки.

  

22.05.2023
42241
209
остання редакція 22.05.2023