logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Судові дебати за участю наших студентів

Команда VAE VICTIS юридичної клініки ДТЕУ 19 травня 2023 року прийняла участь в усних раундах Судових дебатів з адміністративного судочинства, які відбулися у приміщенні Шостого апеляційного адміністративного суду.

Наші студенти Четвертак Марія, Саса Ярослав та Карандюк Артем під керівництвом к.ю.н., доцента кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права Лати Н.Ф. виступали у якості відповідача в першому раунді та вийшли у півфінал, де випробували себе у якості позивача. Суддівську колегію складали професійні судді, практикуючі юристи та науковці, завдяки чому студенти отримали свій перший судовий досвід та корисні поради та настанови від суддів для подальшої роботи.

Вручення кубку за 3 місце відбулося 26 травня 2023 року в Навчально-науковому інституті права Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Це гарний приклад, як студенти нашого університету поєднують свої теоретичні знання з практикою та набираються досвіду. Запрошуємо всіх бажаючих удосконалити свої практичні навички до юридичної клініки ДТЕУ!

25.05.2023
42241
173
остання редакція 30.05.2023
42241