logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Перший досвід у консультування міжнародної групи компаній з податкового права

Студентки 4 курсу Факультету міжнародної торгівлі та права, спеціалізації «Фінансове право» Довгаль Юлія, Євтушенко Юлія, Шелемеха Олександр та спеціалізації «Цивільне право і процес» Марченко Любов, взяли участь у Всеукраїнському конкурсі-кейсі «TAX YOUR BRAINS. Управління податковими ризиками українського бізнесу», який проводила Deloitte Touche Tohmatsu Limited (одна з групи чотирьох компаній у сфері аудиторських та консалтингових послуг).

Конкурс проходив у 2 етапі. В першому турі 25.02.2023 взяли участь 264 команди. До фіналу конкурсу 02.06.2023 увійшли тільки 8 команд, серед яких і наша команда «Тріо». Олександр з поважних причин не зміг взяти участі у фіналі, але він підтримував дівчат он лайн.

Пишаємось нашими студентами, які маючи знання тільки з «Фінансового права» (податкове право викладається на магістратурі), гідно виступили, представивши власне бачення вирішення проблеми міжнародної групи компаній у сфері оподаткування, обліку та звітності.

Не можемо не поділитися їхніми враженнями від конкурсу: «Хоч ми і не змогли ознайомитися з усіма презентаціями інших учасників, для нас все ж було дуже цікаво займатися вивченням запропонованих нам питань. Ми поглибили знання з податкового права й навіть торкнулися теми аудиту та бухгалтерського обліку».  

06.06.2023
42241
142
остання редакція 06.06.2023