logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Перший літній ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

У суботу 10 червня 2023 року відбулися чергові зустрічі з абітурієнтами та їх батьками у Державному торговельно-економічному університеті під час проведення Дня відкритих дверей.

Викладачі кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права долучилися до даного заходу. Так, старшим викладачем кафедри Бабаджанян Г.Б. було організовано майстер-клас «Юридична освіта в ДТЕУ очима студента та аспіранта», на якому пані Гаяне розповіла свій шлях від абітурієнта до аспіранта нашого університету. Доцент кафедри Кортукова Т.О. поділилася своїм баченням перспектив професії юристів-міжнародників в умовах воєнного стану та післявоєнної відбудови країни. Пані Гаяне та пані Тамара наголосили на тому, що на юридичному фронті завжди буде робота.

Заступник декана  Михайловський В.І. роз’яснював особливості спеціальностей, які здобуваються на ФМТП, переваги юристів, які здобувають освіту за спеціалізаціями «Комерційне право», «Цивільне право та процес», «Міжнародне право» та особливості вступної кампанії 2023. Доцент кафедри Ільченко Г.О., Софіюк Т.О. та Шкребтієнко А.Г.. провели екскурсії з абітурієнтами та їх батьками по сучасним локаціям нашого університету, а саме: навчальним аудиторіям та спортивним майданчикам ДТЕУ, гуртожиткам, затишнійі кав’ярні «Венеція», Phygital-HUB, оновленому корпусі ФМТП, зокрема, мультимедійній лінгафонній лабораторії та малахітовій залі засідань вченої ради тощо

Враховуючи, що літо – це гаряча пора для вступників, то запрошуємо всіх долучитися до наступних днів відкритих дверей

у червні та липні, щоб зробити свій правильний вибір спеціальності та спеціалізації.

10.06.2023
42241
178
остання редакція 10.06.2023
42241