logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Літня школа міжнародного бізнесу для докторантів у Польщі

     Аспірантка кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права  Бабаджанян Г.Б. взяла  участь в Літній школі міжнародного бізнесу для докторантів від Варшавської школи економіки (SGH Warsaw School of Economics Doctoral Summer School of International Business) з  9 по 13 липня 2023, Варшава, Польща.

       Головною метою школи було ознайомлення учасників з важливими питаннями планування, аналізу та інтерпретації дисертаційних досліджень у сфері міжнародного бізнесу, менеджменту, маркетингу, а також міжнародних відносин.

            Цього року учасниками літньої школи були науковці з університетів США (Florida International University), Англії (Royal Holloway University of London), Австрії (Vienna University of Economics and Business), Польщі (SGH Warsaw School of Economics, University of Warsaw), Чехії (University of Pardubice), Франції (ISC Business School Paris), Китаю (University of Hong Kong) та України (Taras Shevchenko National University of Kyiv, National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine). Для участі в школі було обрано 6 українських молодих вчених, які протягом тижня мали змогу попрацювати з іноземними  колегами.

         Заняття для учасників проводили досвідчені викладачі з Фінляндії (Niina Nummela, University of Turku), Австрії (Desislava Dikova, Vienna University of Economics & Business) та Англії (Agnieszka Chidlow та  Pervez Ghuari, University of Birmingham, Birmingham Business School).

            Літня школа включала в себе 30 навчальних годин семінарів та  практичних воркшопів з написання власних робіт та рецензування робіт інших науковців. Учасникам було запропоновано підготувати Плакат, котрий безпосередньо стосувався теми власного дослідження, для  зацікавлених у даній пропозиції запропонували можливість  обговорити його деталі  після одного із семінарів/практикумів та взяти участь  у конкурсі на кращий Плакат.

            Протягом тижня молоді науковці працювали за такими напрямками: прослухали курс лекцій іноземних науковців, брали участь в дискусіях, обговореннях та воркшопах, молоді вчені демонстрували, обговорювали та отримували рекомендації по напрямкам проведених досліджень  та способами удосконалення Плакату. Кожен учасник отримав рекомендацій для покращення формування основних дослідницьких гіпотез, виокремлення та доповнення способів та методів дослідження, редагування та поради щодо конкретизації змісту  дослідницьких питань та напрямків дослідження. Все це  стане поштовхом для удосконалення дисертації Бабаджанян Г.Б. на тему: «Правове забезпечення саморегулювання господарсько-торговельної діяльності». Всім учасникам, які пройшли програму стажування було видано сертифікати 

   Участь в Літній школі довела, що молодих науковців та дослідників  України підтримують та зустрічають дуже гостинно та шанобливо, визнаючи, що українці мають свою унікальність, національну ідентичність та прагнення бути частиною європейської наукової спільноти. 

29.08.2023
42241
108
остання редакція 29.08.2023
42241