logo
Кафедра філософії, соціології та політології
Кафедра філософії, соціології та політології
logo
Кафедра філософії, соціології та політології
img

Наші переваги

філософії, соціології та політології

НАШІ ПЕРЕВАГИ

  • Висококваліфіковані викладачі: провідні науковці і практикуючі фахівці. Кожен із них постійно підвищує кваліфікацію та проходить стажування як в Україні, так і закордоном! Вони є авторами підручників, монографій, наукових статей, розробниками інноваційних наукових досліджень, а їх досвід, знання та індивідуальний підхід до студента не зможуть залишити вас байдужими до навчання!!!!
  • Практична підготовка протягом всього періоду навчання: участь у роботі наукових гуртків,  проходження практики в провідних аналітичних центрах, консалтингових компаніях, органах державної влади та місцевого самоврядування; 
  • Можливості постійного вдосконалення: Регулярні майстер класи та відкриті лекції представників оргнанів державної влади та бізнес-структур; поглиблене вивчення іноземної мови за фахом; остудентські наукові конференції; розробка стартапів та  бізнес-планів спільно з Бізнес-інкубатором ДТЕУ; участь у студентських наукових клубах та гуртках - «Еко Клуб», дебатний клуб «Polemic Union», філософський клуб «Фенікс», «Правничий клуб», підприємницький «YEP Club», «Бізнес Клуб», «Маркетинг», «SapLab», «H&SE Services», «ProgramClub», «ТРОС», «Бухгалтерський клуб імені Лука Пачолі», «Клуб професійного бухгалтера», «Аудиторський клуб», «Спілка художників ДТЕУ», «Європейський клуб», Всеукраїнський рух «Молодь за права споживачів», клуб хіміків «Start in Science», «Клуб кулінарій», психологічний клуб «SAPGEN», туристичний клуб «Еверест», клуб «Сервіс»;
  • Доступ до прогресивної літератури: SMART-бібліотека (мультимедійна бібліотека, доступ до електронних повнотекстових баз документів).
  • Інноваційні простори для ефективного використання часу: унікальна VR-студія з окулярами віртуальної реальності; зона для кіберспортсменів – Cybersport zone; коворкінги – сучасні простори для творчої інтелектуальної креативної роботи,  «KNUTE HUB» та  «PHYGITAL HUB».
  • Сучасна матеріально-технічна база: 51 комп’ютерний кабінет; аудиторії оснащені Led – екранами.
  • А також, в ДТЕУ (єдиному кампусі) є власні комфортабельні гуртожитки, їдальні, сучасний стадіон із штучним покриттям, спортивний майданчик, тенісні корти, дві сучасні ігрові зали, тренажерна зала, зала боксу та боротьби, зали для фітнесу. Можливість обрання з поміж 17 спортивних секцій. А якщо спорт це не твоє, то зможеш вдосконалити свої творчі здібності в рамках культурно-мистецького центру (народний студентський камерний академічний хор, студія сучасного танцю «Light», студія вокалу та сучасної музики, фольклорноінструментальний ансамбль «At libitum».

28.09.2023
41571
232
остання редакція 28.09.2023
41571