logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Участь Юридичної клініки «Центр правового захисту» ДТЕУ у фіналі конкурсу  юридичного есе UP 2023 «Доброчесна публічна служба: міф чи реальність?»

   Завершився 2 денний фінальний етап Міжнародного стажування для студентів UP “Доброчесна публічна служба: міф чи реальність?”. Захід проводився в рамках реалізації проєкту «Антикорупційний комплаєнс у вищій освіті: закордонний досвід і національна практика»та за підтримки членів Експертної комісії VI International Scientific Congress Society of Ambient Intelligence 2023, Національного агентства України з питань державної служби НАДС та Проєкту USAID Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні USAID_ВзаємоДія.

????До фінального етапу конкурсу потрапили п’ять команд, зокрема, дві команди Юридичної клініки «Центр правового захисту» ДТЕУ під керівництвом директора юридичної клініки, доцента кафедри міжнародного, цивільного і комерційного права Лати Н.Ф. - Virtus Triumphate, до складу якої увійшли Діана Смородіна і Анастасія Павловська, та Festina lente, до складу якої увійшли Заєць Роман та Саса Ярослав.

????За 2 дні учасники та учасниці всіх команд демонстрували знання та навички у сфері юриспруденції й етики під час вирішення правових кейсів, відточували свої м’які навички, генерували ідеї та приймали участь у воркшопах. А ще дізналися чимало нового про публічну службу, поспілкувалися з тими, хто формує державну політику у сфері публічної служби, спробували власні сили під час пробного тестування, яке складають кандидати на посади державних службовців. З цими завданнями відмінно впорались усі команди!

????Дякуємо усім командам, що брали участь у фінальній частині стажування: це була гарна можливість перевірити себе та довести, що вам під силу будь-які виклики!

12.10.2023
42241
102
остання редакція 12.10.2023