logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

 Зустрічі гаранта та керівника практичної підготовки зі студентами

4  курсу денної форми навчання факультету міжнародної торгівлі  та права

29 вересня 2023 року та 09 жовтня 2023 року відбулася зустріч гаранта освітньої програми П.М. Пальчука «Цивільне право і процес» із студентами 4 курсу, які здобувають освіту за спеціальністю 081 «Право», за освітньою програмою «Цивільне право і процес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з метою узагальнення результатів підготовки студентів-правників в попередній період, виявлення їх задоволення організацією навчального процесу в університеті в умовах подальших підготовки правників тощо.  

На зустрічі із студентами обговорювалися питання проблематики організації освітнього процесу в проточному навчальному році, в тому числі практичної підготовки в другому семестрі, здійснення заходів щодо підготовки до складання кваліфікаційного екзамену та вступу до магістратури в умовах воєнного стану.

Під час зустрічі із студентами було визначені вимоги щодо обрання об’єктів практичної підготовки, порядку укладання договорів із базами практичної підготовки та зміст програми практики, яку мають виконати студенти.

17.10.2023
42241
122
остання редакція 17.10.2023
42241