logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Екскурсії до Верховного Суду

   З нагоди  святкування Дня юриста 23 та 24  жовтня 2023 року студенти 1 та 2 курсу спеціалізації «Комерційне право»,  «Цивільне право і процес», «Міжнародний бізнес»  Державного  торговельно-економічного університету у супроводі викладачів кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права  Бабаджанян Г. Б., Коренюк О.О., Пальчука П.М., Погарченко Т.В., відвідали Верховний Суд.

    У Кловському палаці студенти мали змогу зануритися в атмосферу судових засідань, посидіти в залах судового засідання, зокрема у залі пленуму Верховного Суду, відвідати музей та дізнатися багато цікавих фактів про становлення судової системи України та формування Верховного Суду зокрема.

 Для студентів 1 курсу 13 групи було проведено відкриту лекцію від судді-спікера Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду - Яковлєвої Світлани Володимирівни. Суддя-спікер ознайомила студентів з деталями проведення судових засідань,  зокрема розповіла студентам про структуру суду, порядок звернення до суду та роботу суду в умовах війни. Також студенти мали змогу отримати відповіді судді на запитання, які їх цікавили.

   Незважаючи на дію правового режиму воєнного стану на території України, дякуючи Збройним Силам України, на згадку про цю подію кожен мав змогу зробити свої унікальні фото, які будуть нагадувати всім про незабутнє студентське життя!

28.10.2023
42241
87
остання редакція 28.10.2023
42241