logo
Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю
Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю
logo
Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю
img

БАБІЙ ОЛЕКСАНДРА ВІТАЛІЇВНА

товарознавства, управління безпечністю та якістю

БАБІЙ ОЛЕКСАНДРА ВІТАЛІЇВНА

Кандидат технічних наук, доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю 

e-mail: o.babij@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

ORCID
WEb ob Science
Google Scholar

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

розробка та впровадження харчових нанотехнологій, розширення асортименту продуктів спеціального призначення

​ДИСЦИПЛІНИ

«Товарознавство. Харчові продукти», «Товарознавство. Послуги», "Біохімія"

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
  •  кандидат технічних наук, доцент
ДОСВІД РОБОТИ
  • Доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету, з 2017р.
  • Старший викладач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету, з 2015р.
  • Асистент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету, з 2013р.
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ

1. Defining a criteria for the identification of a technique for producing tomato juice / О. Babii, T. Bozhko, S. Vezhlivtseva R. Donchevska, О. Moroz, N. Vdovenko, T. Denysenko, N. Shapovalova, V. Kepko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies – 2019. - №3/11 (99). – P.6-13

2. Vdovenko N.V., Maidanuyk E.V., Ivanova А.M., Hrobatenko A.V. / Influence of carbohydrate gel “Energel. Endurance” on athlete’s workability // Pedagogics, psychology, medical-biological problems of physical training and sports. – №2. – 2017. – Р.47-52

НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ

Почесна грамота ректора КНТЕУ (16.03.2017)

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

В період з 14.11.2019 по 25.11.2019 р. пройдено міжнародне стажування на базі Університету Кардинала Стефана Вишинського у  м. Варшава (UKSW).

У 2016 р. пройдено стажування в ТОВ «Міжнародний інститут безпечності та якості харчових продуктів – Україна»

04.11.2023
41574
342
остання редакція 04.11.2023
41574