logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Зустріч з практиком

 15 листопада 2023 року студенти 4 курсу факультету міжнародної торгівлі та права мали можливість взяти участь в онлайн-зустрічі з керівною партнеркою, адвокатесою адвокатської фірми «Єфімов і партнери» Наталією Брожко. Захід було організовано у межах вивчення студентами  освітніх компонентів «Господарське право» та «Конкурентне право».

  Темою зустрічі були питання участі адвоката  при вирішенні спорів у сфері захисту економічної конкуренції. Пані Наталія розповіла про можливі порушення законодавства щодо захисту економічної конкуренції, зазначила, що варто проаналізувати та врахувати при купівлі чи оренді приміщення, придбанні акцій, призначенні  посадових осіб товариств тощо. Звернула увагу на особливості змісту сайтів, вивісок, рекламних матеріалів, визначення понять «найнижчі ціни», «лідер продажів», «вся Ваша продукція сертифікована ( за наявності кількох одиниць без сертифікації)», «продукція з Карпатських гір», а також на те, яку відповідальність має нести товариство у разі, якщо інформація на етикетці не відповідає дійсності.

 Окремий акцент було зроблено  на питаннях повноваження Антимонопольного комітету України, розкрито позитивні моменти розгляду спору саме Антимонопольним комітетом України, а не судом.

Сподіваємося на подальшу співпрацю та нові зустрічі!

22.11.2023
42241
71
остання редакція 22.11.2023