logo
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних систем
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних систем
logo
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних систем
img

Новини кафедри за 2019 рік

комп'ютерних наук та інформаційних систем

12 вересня 2019 

В університеті відкрито нову SMART-бібліотеку. За рахунок сучасних, цифрових, мультимедійних технологій SMART- бібліотека забезпечує доступ користувачам до глобального розподіленого інформаційного ресурсу. Студенти та викладачі отримали доступ до електронних бібліотек та провідних навчальних та наукових видань усього світу. За допомогою сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, які використовуються в SMART-бібліотеці, робота з інформаційними ресурсами стала не тільки корисною, але й приємною. На фото співробітники кафедри комп'ютерних наук та інформаційних систем ознайомлюються з можливостями і ресурсами SMART-бібліотеки. У підсумку співробітники кафедри отримали масу позитивних вражень і відзначили великі перспективи використання ресурсних можливостей SMART-бібліотеки в навчально-науковій діяльності.


18 - 19 червня 2019 

18 на 19 червня на кафедрі комп'ютерних наук та інформаційних систем відбувся захист випускних кваліфікаційних проектів на здобуття освітнього ступеня бакалавр з комп’ютерних наук.

За підсумками захисту випускних кваліфікаційних проектів (робіт) та виконання навчального плану підготовки, студенти здобули освітній ступінь бакалавр з комп’ютерних наук. До захисту випускного кваліфікаційного проекту (роботи) було допущено 17 осіб. Захистилися 17 осіб. Результати захисту випускного кваліфікаційного проекту – 41,2% відмінно, 35,3% - добре, 23,5 % - задовільно, середній бал з фаху складає 81,5 балів.

Екзаменаційна комісія № 5 із захисту випускних кваліфікаційних проектів (робіт) на здобуття освітнього ступеня бакалавр з комп’ютерних наук працювала в такому складі:

Голова Екзаменаційної комісії №5 – Полумієнко Сергій Констянтинович, доктор фізико-математичних наук, завідуючий відділом прикладної інформатики Інституту телекомунікацій і глобального інформаційного простору.

Члени комісії: Краскевич В.Є. – професор кафедри комп’ютерних наук та інформаційних систем, Цензура М.О. - доцент кафедри програмної інженерії та кібербезпеки, Самойленко Г.Т. – доцент кафедри комп’ютерних наук та інформаційних систем.

За результатами захисту випускних кваліфікаційних проектів (робіт), комісія зазначила, що переважна більшість студентів успішно впоралася із захистом випускних робіт, що свідчить про достатньо високий рівень отриманих знань та уміння їх застосовувати на практиці. Голова комісії, також відзначив високий рівень та прикладний характер робіт таких студентів: Верещагіна А.М., Гладунник Ю.Б., Заїки О.О., Нохріна Є.О., Москалюк І.Ю., Осипової Г.М., Пролісок А.В.


12 - 15 червня 2019 

Викладачі кафедри компютерних наук та інформаційних систем прийняли участь в міжнародній науковій конференції ICTERI-2019 «15th INTERNATIONAL CONFERENCE on ICT in EDUCATION, RESEARCH, and INDUSTRIAL APPLICATIONS 12 - 15 June, 2019 / Kherson, UKRAINE»

Конференція ICTERI 15 років об’єднує викладачів, учених, практиків і розробників, які працюють в освітній, науковій та індустріальній галузях. Конференція містить в собі широкий спектр наукових напрямків представлених відповідними секціями і воркшопами: Advances in ICT Research; Information Systems: Technology and Applications; ICT in Education; ICT Cooperation in Academia and Industry; 4th International Workshop on Professional Retraining and Life-Long Learning using ICT: Person-oriented Approach (3L-Person 2019); 7th International Workshop on Information Technologies in Economic Research (ITER 2019); 7th Workshop on Computer Simulation in Education (CoSinE 2019): A Workshop in memory of Professor Illia O. Teplytskyi; 3nd International Workshop on Rigorous Methods in Software Engineering (RMSE 2019); 5th International Workshop on Theory of Reliability and Markov Modeling for Information Technologies (TheRMIT 2019).

Викладачі кафедри долучилися до роботи конференції, зокрема в рамках 7th International Workshop (CoSinE 2019) on Computer Simulation in Education:A Workshop in Memory of Professor Illia O. Teplytskyi, завідувач кафедри комп’ютерних наук та інформаційних систем, проф. д.ф.-м.н. Пурський О.І. зробив доповідь за результатами наукових досліджень на тему «Computation Algorithm for Integral Indicator of Socio-Economic Development».  

На фото представлені моменти конференції.


АРХІВ НОВИН 

Новини за 2024 рік Новини за 2022 рік Новини за 2021 рік Новини за 2020 рік

28.11.2023
41883
32
остання редакція 24.02.2024
41883