logo
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних систем
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних систем
logo
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних систем
img

Новини кафедри за 2020 рік

комп'ютерних наук та інформаційних систем

18 грудня 2020 року 

Відбудеться «8th Workshop on Cloud Technologies in Education», в якому приймають участь співробітники кафедри комп’ютерних наук та інформаційних систем з науковою доповіддю «Computersimulationofprocessesthatinfluence adolescentlearningmotivation», автори Hanna Samoylenko, Anna Selivanova, Oleg Pursky, Tetyana Filimonova.


09 грудня 2020 року 

9 грудня 2020 року на кафедрі комп'ютерних наук та інформаційних систем відбувся захист випускних кваліфікаційних проєктів на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності 122 «Комп’ютерні науки». Захист проходив в дистанційній формі на платформі Teams. До захисту було допущено 9 проєктів.- захищено 9 проєктів.

До складу екзаменаційної комісії входили: завідувач відділу моделювання енергетичних процесів і систем Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України, старший науковий співробітник, доктор технічних наук С.Д. Винничук (голова екзаменаційної комісії), завідувач кафедри комп’ютерних наук та інформаційних систем КНТЕУ професор, доктор фізико-математичних наук О.І. Пурський, доцент кафедри комп’ютерних наук та інформаційних систем КНТЕУ кандидат технічних наук П.Г. Демідов, доцент кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки КНТЕУ кандидат технічних наук В.Я. Рассамакін. Також на захисті був присутній декан факультету інформаційних технологій Харченко О.А.

За результатами діяльності екзаменаційної комісії були отримані наступні показники захисту випускних кваліфікаційних проєктів: 44% - відмінно, 44% - добре, 12 % - задовільно, середній бал з фаху складає  - 87,5 балів. Члени комісії зазначили, що студенти успішно впоралася із захистом випускних проєктів, що свідчить про достатньо високий рівень отриманих знань та уміння їх застосовувати для вирішення конкретних задач в предметній області комп’ютерні науки. Голова екзаменаційної комісії Винничук С.Д. відзначив високий рівень та прикладний характер робіт магістрів Кислюка М.С. та Веремієнка А.М., також даним студентам надано рекомендацію до вступу в аспірантуру за спеціальністю 122 «Компютерні науки».


02 грудня 2020 року 

Відбулася «VII International conference “Information Technology and Interactions” (IT&I-2020)», в рамках якої викладчі кафедри представили результати власних досліджень за тематикою «Agent Modeling of Online Store Activities» автори Anna Selivanova, Oleg Pursky, Yurii Yurchenko, Hanna Samoylenko.


21-22 жовтня 2020 

За участі викладачів кафедри відбулася «8th International Scientific Conference on Sustainability in Energy and Environmental Science», в рамках якої співробітники кафедри представили за результатами досліджень доповідь на тему «Information system for assessing environmental-economic regional development based on factor analysis and expert evaluations», автор O. Pursky.


27 серпня 2020 

До нового навчального року на факультеті інформаційних технологій відкрито нові комп’ютерні лабораторії  «Машинного навчання», «Бізнес-аналітики» та «Інформаційних технологій цифрової економіки», які обладнані сучасним програмно-апаратним забезпеченням. Комп’ютерні лабораторії будуть використовуватися в навчальному процесі студентів спеціальностей 051 «Цифрова економіка», 122 «Комп’ютерні науки», 124 «Системний аналіз» та 126 «Інформаційні системи і технології».


18 лютого 2020 

18 лютого на кафедрі Комп'ютерних наук та інформаційних систем відбувся круглий стіл на тему "Інформаційні аспекти поведінкової економіки". З доповідями виступили декілька викладачів. Доктор фізико-математичних наук, професор Пурський Олег Іванович з доповіддю на тему "Моделі та інформаційна web-технологія управління бізнес процесами в електронній торгівлі", та доктор психологічних наук Кондратенко Лариса Олександрівна з доповідю "Сучасні концептуальні підходи до поведінкової економіки".

В обговоренні прийняли участь як викладачі кафедри, так і студенти сеціальностей "комп'ютерні науки" та "економіка". Активну дискусію викликали питання "Використння інформаційних технологій, з точки зору визначення споживчих приорітетів та факторів впливу на поведінку споживачів при купівлі товарів в електронній торгівлі".


АРХІВ НОВИН 

Новини за 2024 рік Новини за 2022 рік Новини за 2021 рік Новини за 2019 рік

28.11.2023
41883
30
остання редакція 24.02.2024
41883