logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Екскурсія до Національного антикорупційного бюро України

    28 листопада 2023 р. студенти 10 групи 1 курсу факультету міжнародної торгівлі та права Державного торговельно-економічного університету разом зі своїм наставником доцентом кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права Погарченко Т.В. завітали до Національного антикорупційного бюро України. Під час екскурсії студенти ознайомились з особливостями діяльності Національного бюро, побачили як виглядають робочі місця детективів.

    Студентам розповіли про проєкти, які організовує Національне бюро, наприклад, за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС бюро реалізує Антикорупційну школу НАБУ, в рамках якої студенти-правники можуть пройти навчання та стажування.

     Незабутнє враження на студентів справила мотиваційна розмова з детективом НАБУ, в ході якої студенти мали можливість поставити запитання та дізналися цікаві факти про найбільш гучні і заплутані справи, які були розслідувані детективами НАБУ. Під кінець зустрічі для студентів було влаштовано гру-вікторину, за результатами якої переможці отримали пам’ятні призи.  А також кожен студент отримав подарунок.

    Знання, отримані під час екскурсії до НАБУ, допомогли студентам зрозуміти важливість протидії корупції для успішного розвитку нашої держави.

03.12.2023
42241
62
остання редакція 03.12.2023