logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Зустріч з адвокатом по господарським спорам Адвокатської компанії «Кубрак і партнери», членом Комітету захисту гарантій адвокатської діяльності Ради адвокатів Київської області Олегом КУБРАКОМ

   29 листопада 2023 року було продовжено цикл лекцій практиків – адвокатів в межах вивчення здобувачами вищої освіти  освітніх компонентів «Господарське право» та «Конкурентне право».  Студенти 4 курсу факультету міжнародної торгівлі та права  мали можливість взяти участь в онлайн-зустрічі з адвокатом по господарським спорам Адвокатської компанії «Кубрак і партнери», членом Комітету захисту гарантій адвокатської діяльності Ради адвокатів Київської області Олегом КУБРАКОМ.

   Темою зустрічі були питання участі адвоката  при вирішенні спорів у сфері господарювання. Пан Олег розповів про особливості господарського процесу, відмінність господарського процесу від цивільного, про  вимоги до документів та доказів по господарським справам, залучення свідків в господарський процес тощо. Звернув увагу на поведінку адвоката при проведенні обшуків та  в судовому засіданні. Зустріч була цікавою та продуктивною.

Сподіваємося, що дана зустріч не остання і з нетерпінням чекаємо на можливість долучитися вже до нових спільних заходів!

07.12.2023
42241
65
остання редакція 07.12.2023