logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Інформація щодо зустрічі гарантів та членів груп забезпечення зі студентами 4 курсу

факультету міжнародної торгівлі  та права за освітніми програмами

 «Комерційне право», «Цивільне право і процес»

   04 грудня 2023 року відбулася зустріч гарантів, членів груп забезпечення освітніх програм та керівників практичної підготовки спеціальності 081 «Право» освітніх програм  «Комерційне право», «Цивільне право і процес» із студентами 4 курсу, які здобувають освіту за спеціальністю 081 «Право», за освітніми програмами «Комерційне право», «Цивільне право і процес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з метою узагальнення результатів підготовки студентів-правників та визначення завдань, які мають бути виконані студентами під час проходження практичної підготовки у  період з 29.01.2024 по 08.03.2024 року тощо.  

Гаранти освітніх програм Лариса Нескороджена (гарант освітньої програми «Комерційне право» та Петро Пальчук (гарант освітньої програми «Цивільне право і процес») обговорили із студентами особливості організації освітнього процесу в цьому навчальному році, попередні результати поточної успішності студентів. Учасниками зустрічі було обговорено питання щодо формування індивідуальної освітньої траєкторії студентами, що передбачено ОПП «Комерційне право», «Цивільне право і процес» для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

    В частині практичної підготовки студентів, зокрема, організації проходження студентами 4 курсу практики у порядку та строки визначеному графіком навчального процесу, обговорювалися питання порядку обрання баз практик, виходячи із загальних вимог щодо практичної підготовки в університеті. Акцентувалася увага щодо пріоритету обрання об’єктами практичної підготовки студентів судових та інших юрисдикційних органів, юридичних та адвокатських об’єднань, у адвокатів та нотаріусів. Гарантами освітніх програм акцентувалася увага на необхідності виконання програми практичної підготовки та формування звітної документації, дотримання строків складання звітів за результатами проходження практичної підготовки.

   Тарас Софіюк  акцентував увагу на вимогах робочої програми практичної підготовки з урахуванням бази практичної підготовки та дотриманні вимог щодо охорони праці під час проходження практики на робочому місці правника.

    Розглядалося питання організації навчального процесу у другому семестрі 2023-2024 н.р., в тому числі крізь призму підготовки до кваліфікаційного екзамену, а також процедур пов’язаних із вступом до магістратури, зокрема можливість навчання в Центрі підготовки до ЗНО ДТЕУ.

07.12.2023
42241
62
остання редакція 07.12.2023
42241