logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

День відкритих дверей

   Вперше в новому 2024 році, дякуючи Збройним силам України, викладачі кафедри Коренюк О.О., Кортукова Т.О., Михайловський В.І., та Тищенко Ю.В. взяли участь у Дні відкритих дверей ДТЕУ, який відбувся 3 лютого 2024 року. Заступник декана факультету Михайловський В.І. зустрічав гостей університету, консультував їх щодо спеціальностей та спеціалізацій на факультеті міжнародної торгівлі та права, конкурсних предметів, роз’яснював умови участі у конкурсному відборі вступної компанії 2024 тощо.

  Доцентами Коренюк О.О. та Тищенко Ю.В. було проведено День гостинності з учнями Київського політехнічного ліцею. Гості побачили навчальні та спортивні потужності ДТЕУ, гуртожитки, затишні заклади харчування, SMART-бібліотеку, читальні зали, Phygital-HUB, оновлений корпус ФМТП. Ними було відвідано майстер-класи та вікторини, організовані співробітниками нашого університету.

 Актуальний майстер-клас «Професія юриста в умовах війни» провела доцент кафедри Кортукова Т.О., на якому розкрила правові особливості дії воєнного стану.

 Майбутні абітурієнти та їх батьки ділилися позитивними емоціями та подякували організаторам та учасникам Дня відкритих дверей.

Чекаємо на нову зустріч в затишних стінах ДТЕУ!

     

06.02.2024
42241
331
остання редакція 06.02.2024