logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

День відкритих дверей

 2 березня 2024 року представники кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права взяли участь у Дні вступника Державного торговельно-економічного університету. Зокрема заступники декана Коренюк О.О. та Михайловський В.І. роз’яснювали абітурієнтам особливості спеціальностей, які здобуваються на ФМТП, зокрема переваги юристів, які здобувають освіту за спеціалізаціями «Комерційне право», «Цивільне право та процес», «Міжнародне право».

Доценти Погарченко Т.В. та Пальчук П.М. провели з бажаючими абітурієнтами та їх батьками ознайомчі екскурсії університетом, зокрема, було відвідано навчальні лекційні аудиторії, кафе «Венеція», SMART-бібліотеку, тренажерний зал та інші аудиторії. У гостей була змога насолодитися концентром влаштованим Радою студентського самоврядування. Батьки та абітурієнти розпитували про особливості навчання в ДТЕУ та його переваги серед інших навчальних закладів, на що отримували відповіді як від представників професорсько-викладацького складу так і від студентів, які супроводжували екскурсії.

Асистент кафедри Бабаджанян Г.Б. на зустрічі з гостями розказала про власний шлях в університеті від абітурієнта до аспіранта.

Доцентом Тищенко Ю.В. було проведено майстер-клас «Права іноземців в країні перебування».   

Майбутні абітурієнти та їх батьки ділилися позитивними емоціями та подякували організаторам та учасникам Дня відкритих дверей.

Чекаємо на нову зустріч в затишних стінах ДТЕУ!

04.03.2024
42241
24
остання редакція 04.03.2024