logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

ПРАВА НА БРЕНД: ЯК РЕЄСТРАЦІЯ ТОРГОВЕЛЬНОЇ МАРКИ МОЖЕ ЗМІНИТИ ГРУ НА РИНКУ?

Відкрита лекція на тему «ПРАВА НА БРЕНД: ЯК РЕЄСТРАЦІЯ ТОРГОВЕЛЬНОЇ МАРКИ МОЖЕ ЗМІНИТИ ГРУ НА РИНКУ?» відбулась 13 березня 2024 року у Державному торговельно-економічному університеті за сприянням кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права в рамках дисциплін «Підприємницьке право» та «Господарське право». Організатором та модератором зустрічі виступила Карина Коломієць, докторка філософії права, ст. викладачка кафедри.

Спікером виступила  Наталія Бегуш, заступниця директора з питань інтелектуальної власності Global Expert UA, атестована судова експертка у сфері інтелектуальної власності, радниця  голови комісії з питань інтелектуальної власності ICC Ukraine, старша викладачка юридичного факультету ДУІТ.

Обговорювана тематика щодо права на бренд та його реєстрації є вкрай важливою на сьогоднішній день, враховуючи прагнення підприємців з усіх сфер господарювання займати лідируючи позиції на ринку, набуваючи своєї конкурентоспроможності шляхом не лише створення якісного та цікавого для споживачів продукту – а й шляхом захисту ще не реалізованих, або вже існуючих ідей, товарів та послуг крізь призму формування сильного особистого бренду та його захисту від незаконного посягання з боку конкурентів.

На зустрічі учасники мали можливість на основі практичних кейсів зрозуміти важливість захисту бізнесу шляхом реєстрації торговельної марки, її види, переваги та перспективи, які можна отримати приймаючи рішення щодо реєстрації.

Також студенти та запрошені гості отримали поради щодо створення вдалої ТМ і покрокового механізму захисту прав Брендом у разі незаконного використання іншими суб’єктами господарювання його зареєстрованої ТМ.

До зустрічі долучились студенти першого та другого курсів, а також викладачі кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права.

Дякуємо Наталії Бегуш за систематизовану і цікаву інформацію, практичні кейси та неймовірно цінні поради

для майбутніх підприємців!   Окрема подяка студентам за активність та залученість!

Будемо чекати на наступні зустрічі!

17.03.2024
42241
25
остання редакція 17.03.2024