logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Зустріч  гарантів та членів груп забезпечення ОП «Комерційне право», «Цивільне право і процес»  з студентами 4 курсу факультету міжнародної торгівлі  та права за результатами проходження практичної підготовки

 13 березня 2024 року відбулася зустріч гаранта освітньої програми «Комерційне право» к.ю.н., доц. Нескородженої Л.Л., гаранта освітньої програми «Цивільне право і процес» к.ю.н., доц. Пальчука П.М. із студентами 4 курсу, які здобувають вищу освіту за спеціальністю 081 «Право» за ОП «Комерційне право» та «Цивільне право і процес»  на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти, метою якої було обговорення практичної підготовки студентів. 

На зустрічі студенти ділилися своїми враженнями від практичної підготовки, співпраці з адвокатами, участі в судових засіданнях, практиці в органах державної влади та місцевого самоврядування. Звернули увагу на важливості знання положень законодавства, які прямо або опосередковано регулюють відносини пов’язані із військовим правом, правовим статусом осіб, які постраждали внаслідок бойових дій, адже на даний час збільшиласькількість справ щодо захисту таких категорій осіб. Запропонували внести до програм та робочих програм різних освітніх компонентів теми щодо захисту прав людини в умовах війни.

Гаранти розповіли про заходи щодо підготовки до складання кваліфікаційного екзамену та вступу до магістратури в умовах сьогодення та наголосили на можливості проходження курсів підготовки до вступу в магістратуру, які організовані ДТЕУ.

03.04.2024
42241
27
остання редакція 03.04.2024