logo
Кафедра торговельного підприємництва та логістики
Кафедра торговельного підприємництва та логістики
logo
Кафедра торговельного підприємництва та логістики
img

Співробітництво

торговельного підприємництва та логістики

Кафедра торговельного підприємництва та логістики співпрацює з різними установами, здійснюється співробітництво з профільними кафедрами інших ЗВО та підприємствами. 
Спрямованість співпраці – сприяння підготовці висококваліфікованих фахівців; здійснення наукових досліджень під час підготовки випускних кваліфікаційних робіт; підвищення кваліфікації викладачів; консультації; розробка рекомендацій; розробка нових методик; спільні публікації та спільна участь у Міжнародних науково-практичних конференціях, симпозіумах та  круглих столах.

Кафедра уклала договір про співробітництво з Українським логістичним альянсом. УЛА запрошує викладачів кафедри до участі у роботі науково-практичних конференцій з питань розвитку теорії та практики логістики; у роботі науково-практичних семінарів та засідань круглих столів з питань логістики.

Розвиток партнерства – 20212023 роки

ТОВ «ЗАММЛЕР УКРАЇНА» (договір №27 від 03.10.2022 р.)

ZAMMLER веде політику розширення географії групи компаній і впроваджує єдині стандарти технологій обслуговування в логістиці і транспортних послугах.
ZAMMLER – український 3PL оператор, який постійно підвищує якість і стандарти української логістики, сприяє розвитку економіки і міжнародної торгівлі в Україні. Більшість клієнтів ZAMMLER – міжнародні компанії, регламенти яких вимагають європейського стандарту обслуговування. Завдяки такому досвіду компанії групи ZAMMLER можуть задовольнити найвибагливіших клієнтів.


Розробник програмного забезпечення «Мурашина Логістика»

Хмарний сервіс TMS Мурашина Логістика призначений для організації роботи транспортних служб та мобільних співробітників.


ТОВ «АЦЕ ЛОГІСТИКС УКРАЇНА» входить в ACE Logistics Group, які працюють у країнах ЄС та Україні.

Компанії ACE Logistics Group надають такі послуги: автомобільні перевезеня, авіаперевезення, морські контейнерні перевезення, митно-брокерські послуги, страхування вантажів, складські послуги.


ТОВ «ИНТЕРОКО» (Люксоптика — супермаркет окулярів)


ТОВ "СК Фешн" (Роздрібна торгівля)


Асоціація «Транспортні, експедиторські та логістичні організації в Україні «УКРЗОВНІШТРАНС» (Договір від 18 січня 2021 року)

АСОЦІАЦІЯ «ТРАНСПОРТНІ, ЕКСПЕДИТОРСЬКІ І ЛОГІСТИЧНІ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ «УКРЗОВНІШТРАНС» об’єднує лідерів транспортної, експедиторської та логістичної галузі. ЇЇ члени сприяють чесній конкуренції між учасниками ринку, обміну діловим досвідом, застосуванню принципу переходу від конкуренції до партнерства, спрощенню процедур міжнародної торгівлі, які спрямовані на досягнення Цілей Сталого Розвитку ООН, керуючись принципами Глобального договору ООН та вимогами стандартів і технічних регламентів.


ТОВ «Сільпо-фуд» (договір №24 від 23.03.2021 р.)

Сільпо – українська мережа супермаркетів заснована в 1998 році, яка є частиною торгово-промислової групи Fozzy Group. Супермаркети «Сільпо» – це магазини самообслуговування, асортимент яких налічує до 20 тис. найменувань продуктів харчування і супутніх товарів залежно від величини торгової площі об’єкта. В Україні «Сільпо» є однією з найбільш великих торгових мереж, що налічує в 2021 році 297 супермаркетів різної площі, цінового сегмента і концепції, що покриває всі області України, включаючи всі обласні центри, в тому числі в Києві і передмістях – 100 супермаркетів. Середня площа магазина становить 1200 м2.Число працівників 40 тис.


НОВУС Украина — Latifundist.com

ТОВ «Новус Україна» (договір №117 від 30.12.21 р.)

ТОВ «Новус Україна» – мережа супермаркетів, торгових центрів і магазинів біля дому, яка динамічно розвивається. Це високі європейські стандарти якості обслуговування та ведення бізнесу. Торговельна мережа NOVUS сповідує філософію свіжих, здорових та смачних продуктів.



ТОВ «Епіцентр» (меморандум про співробітництво №5 від 24.01.2018 р. дійсний до 2025 р.)

Група компаній «Епіцентр» – це омніканальна екосистема, яка об’єднує торговельні мережі «Епіцентр» та «Нова лінія, мережу мультибрендових спортивних магазинів «Інтерспорт-Україна», агрохолдинг «Епіцентр – Агро», заводи з виробництва плитки керамічної Epicenter Ceramic Corporation, виробництво з деревообробки – ЦБМ «Осмолода» та логістичні потужності.


Ukrtransagent

ТОВ «УКРТРАНСАГЕНТ» (договір №16 від 29.09.2022 р.)

«Укртрансагент» –  митний брокер, який забезпечує повноцінний комплекс послуг із супроводу автомобільних перевезень у пунктах пропуску на державному кордоні України. Компанія надає послуги з митного оформлення вантажів у різних митних режимах: транзит, імпорт, експорт. Представництва компанії розташовані у всіх основних автомобільних пунктах пропуску на кордоні України із сусідніми державами.


Decathlon Ukraine

ТОВ «ДЕКАТЛОН УКРАЇНА» (договір №43 від 10.11.2020 р.)

Компанія спеціалізується на розробці, виробництві і торгівлі спортивною продукцією для більш ніж сімдесяти видів спорту. Компанія Decathlon є найбільшим ритейлером спортивних продуктів у світі та налічує понад 1400 магазинів у майже 60 країнах світу. Крім того компанія є розробниками новаторських продуктів, виробниками та дистриб’юторами власних 26 брендів, створених для спортсменів від новачка до професіонала.


ТЦ Дитячий світ  (Договір та меморандум про співробітництво №  від 9. 02.2023 р.)

ТЦ Дитячий світ – це найбільший в Україні магазин товарів для дітей: широкий асортимент дитячих меблів, іграшок, одягу та інших товарів від найкращих вітчизняних і світових виробників за помірними цінами. Дитячий світ – сучасна бізнес-модель, яка приносить користь суспільству.


23.04.2013
guliya2005
5779
остання редакція 06.10.2023
263422