logo
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
logo
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
img

Васильєва Олена Олександрівна

технології і організації ресторанного господарства

ВАСИЛЬЄВА ОЛЕНА ОЛЕКСАНДРІВНА

канд. техн. наук, доцент, доцент
кафедри технології і організації ресторанного господарства

e-mail: o.vasyleva@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Scopus
Web of Science 
ResearcherID  
GoogleScholar 
ORCID 

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

інноваційні харчові технології,  технології харчової продукції підвищеної поживної цінності

ДИСЦИПЛІНИ

«Ресторанна справа», «Інноваційні харчові технології», «Інжиніринг харчових технологій»

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
  • доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету, 2015 р.
  •  доцент кафедри організації та управління якістю ДонНУЕТ ім. Михайло Туган-Барановського, 2007 р.
  • кандидат технічних наук, 05.18.16  - «Технологія харчової продукції», тема дисертації: «Технологія напівфабрикату з топінамбуру для солодких страв», 2006р.
ДОСВІД РОБОТИ
  • заступник декана факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, з 2015 р. до цього часу.
  • доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету з 2014 р. до цього часу.
  • доцент кафедри  організації та управління якістю ДонНУЕТ ім. Михайло Туган- Барановського, 2007 – 2014 рр.
  • асистент кафедри технології ресторанного господарства  ДонНУЕТ ім. Михайло Туган Барановського, 2002 – 2006 рр.
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ

Опубліковано 130 наукових і науково-методичних праць, зокрема, 97 наукових, 40 навчально-методичних, отримано 2 патентів України.

Публікації
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
  • Почесна  грамота  Київського національного торговельно-економічного університету МОН України за сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнути успіхи в науково-педагогічній діяльності, 2020 р.
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Німецько-український тренінговий  центр гостинності: тренінг «Психологія поведінки і спілкування з гостем, невербальна комунікація», «Особливості європейського сервісу у ресторанному господарстві», 2013 р.

Стажування:

  • Готельно-ресторанний комплекс «Петровський Бровар», м. Київ, 2015 р.
  • International Culinary Arts Center “Exclusive Flowers in Sugarcraft and Airbrush Technics”, 2016 р.
  • International Culinary Arts Center «Caramel. The art of the pulled sugar», 2017
  • Judge Certificate International Food Festival «Best Cook Kemalpasa Epad», 2018
  • Крафтова сироварня «Добра ферма», м. Київ, 2020 р.

  Міжнародне стажування: «Strategic Partnership of with EU Partnership in sphere of Education and Science», University of Presov, Presov, Slovak republik, 2019 р.

ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ
  • Заступник декана з науково-методичної роботи факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу з 2015 р. до цього часу.
  • Внутрішній аудитор системи управління якістю за ДСТУ ISO  9001, з 2017 до цього часу.
ХОБІ

подорожі, психологія спілкування, активний відпочинок

23.02.2021
43220
290
остання редакція 19.05.2021
43505