технології і організації ресторанного господарства
 |
ГНІЦЕВИЧ ВІКТОРІЯ АЛЬБЕРТІВНА
доктор технічних наук, професор
професор кафедри технології і організації ресторанного
господарства
гарант освітньо-наукової програми 1 рівня вищої освіти
«Технологія і організація ресторанного бізнесу»
e-mail: v.gnitsevych@knute.edu.ua
|
|
|
ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА |
Scopus...
Web Of Science...
ORCID...
Індекси бібліографічних посилань Google
Академія
|
|
|
СФЕРА НАУКОВИХ
ІНТЕРЕСІВ |
фундаментальні та прикладні дослідження в галузі розроблення
технологій харчових продуктів із заданими властивостями на основі
молочної і рослинної сировини
|
|
|
ДИСЦИПЛІНИ |
«Технології ресторанної продукції», «Організація
наукового дослідження», Наукові семінари «Інноваційні товари і
технології», «Безпечність та якість продуктів і товарів»
|
|
|
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ |
- професор кафедри технології в ресторанному господарстві, 2012
р.
- доктор технічних наук, 05.18.16 «Технологія продуктів
харчування», тема дисертації: " Наукове обґрунтування технологій
кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з
використанням амаранту та топінамбура ", 2010 р.
- доцент кафедри технології виробництва продукції громадського
харчування, 2000 р.
- кандидат технічних наук, 05.18.16 «Технологія і організація
громадського харчування», тема дисертації: "Технологія виробництва
кулінарних виробів на основі молочної сировини, отриманої методом
ультрафільтрації ", 1992 р.
- інженер-технолог за спеціальністю «Технологія та організація
громадського харчування», Донецький інститут радянської торгівлі,
1988 р.
|
|
|
ДОСВІД РОБОТИ |
- професор кафедри технології і організації ресторанного
господарства Київського національного торговельно-економічного
університету МОН України, з 2015 р. до цього часу.
- професор, завідувач кафедри технології в ресторанному
господарстві Донецького національного університету економіки і
торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, 2011-2014 рр.
- декан факультету ресторанно-готельного бізнесу Донецького
національного університету економіки і торгівлі імені Михайла
Туган-Барановського,МОН України, 2011-2014 рр.
- доцент кафедри технології в ресторанному господарстві
Донецького національного університету економіки і торгівлі імені
Михайла Туган-Барановського,МОН України, 2000-2010 рр.
- асистент кафедри технології в ресторанному господарстві
Донецького національного університету економіки і торгівлі імені
Михайла Туган-Барановського МОН України, 1993-2010 рр.
|
|
|
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ |
1. Гніцевич В.А., Коршунова Г.Ф., Сімакова О.О., Ільдірова С.К.
Амарант. Перспективи використання: монографія. – Донецьк: ДонДУЕТ,
2002. – 156 с.
2. Шубін О.О., Коршунова Г.Ф., Дуленко Л.В., Гніцевич В.А.
Використання дикорослих Донецького регіону у харчуванні: монографія
/ [] – Донецьк: Дон ДУЕТ, 2004. – 192 с.
3. Гніцевич В.А., Никифоров Р.П., Федотова Н.А., Кравченко
Н.В. Технологія харчових продуктів із заданими властивостями
на основі вторинної молочної та рослинної сировини: монографія // /
Донецьк: Донбасс, 2014. – 337 с.
Колективні монографії:
1. Інноваційні технології харчової продукції:
колективна монографія / за заг. ред. Г.В. Дейниченка. – Харків:
Факт, 2019. 248 с.
Статті у у Scopus, Web of Science
|
|
|
НАГОРОДИ ТА
ВІДЗНАКИ |
- Лист подяки Київського національного торговельно-економічного
університету МОН України за особистий внесок у розвиток науки,
забезпечення високого індексу цитування, публікацію статей у
міжнародних наукометричних базах даних Scopus та Web of Science,
забезпечення інтеграції науки у світовий освітянський простір через
міжнародні проекти та програми, 2018 р.
- Почесна грамота Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України, 2020 р.
- Почесна грамота Деснянської районної у м. Києві ради,
Деснянської районної у м. Києві державної адміністрації, 2019
р.
- Грамота управління освіти і науки Донецької
облдержадміністрації, 2010 р.
- Почесна грамота раціоналізаторів і винахідників України, 2006
р.
|
|
|
ПІДВИЩЕННЯ
КВАЛІФІКАЦІЇ |
- Підвищення кваліфікації деканів факультету: НАПН України, ДВНЗ
«Університет менеджменту освіти», Центральний інститут
післядипломної педагогічної освіти, 2014 рік.
- Міжнародний сертифікат за результатами стажування на тему
«Академічна доброчесність: виклики сучасності», Варшава,
Вищий Семінаріум Духовного Університету Кардинала С.
Вишинського, 2019р.
- Підвищення кваліфікації ПрАТ «Полюс». 2019р.
|
|
|
ДОДАТКОВІ ВИДИ
ДІЯЛЬНОСТІ |
- Експерт секції «Наукові проблеми харчових технологій та
промислової біотехнології» Наукової ради МОН України з експертизи
проектів наукових робіт, 2013-2018 рр.
- Член спеціалізованої вченої ради К 11.055.02 Донецького
національного університету економіки і торгівлі імені Михайла
Туган-Барановського, 2010-2014 рр.
- Член спеціалізованої вченої ради Д 64.088.01 Харківського
університету харчування та торгівлі, 2010-2014 рр.
- Член спеціалізованої вченої ради Д 26.055.02 Київського
національного торговельно-економічного університету», з 2015 р. до
цього часу.
- Член редакційної колегії наукового журналу «Товари і ринки»
Київського національного торговельно-економічного університету», з
2015 р. до цього часу.
- Член редакційної колегії наукового журналу «Вісник ДонНУЕТ»
серія «Технічні науки», 2005-2014 рр.
- Член редакційної колегії збірника наукових статей «Обладнання
та технології харчових виробництв», з 2008 р. до цього часу.
- Член журі 2 туру Всеукраїнської конкурсу студентських наукових
робіт зі спеціальності «Харчові технології» з 2010 р. до цього
часу.
- Фаховий експерт Стандарту вищої освіти України освітніх
ступенів «бакалавр», «магістр», «доктор філософії» спеціальності
181 «Харчові технології», 2016-2020 р.р.
|
|
|
ХОБІ |
подорожі, сучасне мистецтво
|
остання редакція 08.07.2022