logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

ЦИВІЛЬНЕ ПРАВО І ПРОЦЕС

міжнародного, цивільного та комерційного права

081 «Право»

ОС «БАКАЛАВР»

Освітня програма  «ЦИВІЛЬНЕ ПРАВО І ПРОЦЕС»


МЕТА ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ

«Спочатку ти працюєш на імідж – потім він працює на тебе» - проте,  завершуючи навчання у виші, студент, як правило, лише починає самотужки рухатись тернистим шляхом у пошуках свого становлення в юридичній сфері.

АЛЕ – це не наш випадок тому, що наша мета: з першої лекції, з першого практичного заняття – розпочати з тобою шлях формування особистого іміджу впевненого в своїх знаннях та навичках, теоретично обізнаного, практично підкованого та емоційно стійкого юриста в галузі цивільного права.

Чому обравши ОП «ЦИВІЛЬНЕ ПРАВО І ПРОЦЕС» ти не матимеш змогу пожалкувати про це?

Обираючи програму – ти обираєш навчання в різних галузях права та маєш універсальну змогу під час навчання тестувати себе в них допоки не визначишся з нішею, в якій будеш будувати кар’єру, оскільки ми пропонуємо тобі :

  • теорія: широкий комплекс вибіркових професійно - орієнтованих дисциплін, що забезпечує можливість поглибленої спеціалізації у різних сферах приватноправового регулювання і цивільного процесу;
  • практика: забезпечує набуття здобувачами реального первинного досвіду надання правничої допомоги, складання юридичних документів, участі в судових засіданнях, спілкуванні з клієнтами та консультуванні, психології бізнесу та ділової комунікації.

А протягом всього навчання – твоєю щоденною підтримкою та опорою будуть: керівництво кафедри, викладачі-практики та найвідоміші спеціалісти даної галузі, котрі, готові взяти за руку абітурієнта, а випустити – одного з кращих майбутніх юристів нашої країни за європейськими стандартами.  

МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ (ПОСАДИ)

Професійна діяльність у сфері адвокатури, нотаріату, суду (в тому числі міжнародних, третейських судів) на посадах суддів, адвокатів, нотаріусів; державний / приватний виконавець, який спеціалізується на виконанні судових рішень у сфері цивільних, сімейних, трудових, житлових спорів; медіатор, який спеціалізується на цивільних, сімейних та трудових спорах / юридичному супроводі договорів щодо майнових та немайнових прав, супроводженні переговорів; юрист / юрисконсульт юридичних осіб приватного та публічного права; юридичний радник (помічник, консультант) керівника підприємницького товариства (установи, органу державної влади), народного депутата тощо.

ПАРТНЕРИ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ, ЗАЛУЧЕНІ ДО ФОРМУВАННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ І ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ

Національна асоціація адвокатів України; Рада адвокатів м. Києва; Міністерство юстиції України; Правобережний київський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги; Дарницький районний суд м. Києва; Асоціація приватних виконавців України тощо.

ОСНОВНІ НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ (ПРЕДМЕТИ) ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ

Обираючи дану освітню програму, наші студенти обирають можливість подальшого розвитку в різних напрямках юриспруденції, що забезпечується змістовною базою обов’язкових компонентів програми (конституційне, цивільне та цивільне процесуальне, трудове, кримінальне, адміністративне, фінансове, міжнародне публічне, договірне право і т.д.) та доповнюється потужними вибірковими компонентами з практикумами, що дозволяє теорію застосовувати на практиці не виходячи з аудиторії та, водночас, робить вас вже на крок попереду майбутніх конкурентів – теоретиків.

КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ

  • Разом зі студентським квитком студент з першого дня отримує теоретичну та практичну базу, що напрацьована нашими викладачами за десятиріччя практичної діяльності. Ми переконані, що навчаючись у кращих –у вас немає іншого шляху ніж стати кращим з кращих.
  • Студенту не потрібно шукати місця для засвоєння матеріалу на практиці – ми з партнерами програми вже підготували кращі бази практики за межами університету (топові юридичні та адвокатські компанії,  державні органи влади, суб’єкти незалежної професійної діяльності і т.д.) та в його стінах під час навчання (зала судових засідань, комп’ютерні класи для роботи з реєстрами та юридичними документами, SMARТ-бібліотека, Центр медіації, коворкінги, юридичні клініки).
  • Щотижневі майстер-класи, вебінари, лекції та тренінги відомих запрошених командою університету юристів-практиків, керівників юридичних фірм, адвокатів, суддів Верховного Суду, керівників та співробітників міністерств і відомств – що надає студентам можливість відчути себе частиною юридичного соціуму.
  • Регулярні опитування студентів з метою покращення та вдосконалення навчального процесу, «скринька довіри» котра працює «24/7» щоб кожен студент був почутий і студентські роки, проведені в нашій команді однодумців, були наповнені виключно позитивними емоціями.
  • ЄДКІ на відмінно – наша спільна мета. Ти не наодинці – якщо ти частина нашої команди. Разом ми зможемо якнайкраще підготуватись до складання єдиного державного кваліфікаційного іспиту, оскільки у нас вже створені всі необхідні умови для якісної підготовки.
  • Патронування не лише студентів, а й наших випускників– максимальна підтримка з боку кафедри та партнерів програми щодо проходження стажування, практики та подальшого працевлаштування.

Гарант освітньої програми кандидат юридичних наук, доцент Пальчук Петро Миколайович  p.palchuk@knute.edu.ua

 

Офіційна назва освітньої програми

«Цивільне  право і процес»

Освітній ступінь

Бакалавр

(Тривалість навчання – 3 роки 10 місяців)

Особливості освітньої програми

Орієнтована на комплексну професійну підготовку фахівців у сфері захисту прав суб’єктів цивільно-правових відносин.

Наявність широкого комплексу вибіркових професійно-орієнтованих дисциплін, яка забезпечує можливість поглибленої спеціалізації у різних сферах приватноправового регулювання і цивільного процесу.

Професійно орієнтована практична складова (практична підготовка, практикуми, правнича клінічна освіта), яка забезпечує набуття здобувачами реального первинного досвіду надання правничої допомоги, складання юридичних документів, участі в судових засіданнях.

Двотижнева практична підготовка впродовж третього року навчання та чотирьохтижнева практична підготовка впродовж останнього року навчання на підприємствах, установах організаціях, юрисдикційних державних органах, суб’єктів нотаріальної діяльності та адвокатури.

Вивчення іноземної мови за професійним спрямуванням мінімальним обсягом 24 кредити ЄКТС.

ЗМІСТ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ

-

Освітньо-професійна програма    


         

081 «Право»

ОС «МАГІСТР»

Освітня програма  «ЦИВІЛЬНЕ ПРАВО І ПРОЦЕС»


МЕТА ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ

Якщо ти в пошуках потужного трампліну для успішного старту юридичної кар’єри, бажаєш отримати не лише диплом, а, як суттєвий додаток – готові кейси допомоги клієнтам, співпрацю   з найвпливовішими спеціалістами цивілістичної сфери, унікальні щотижневі зустрічі з гуру юриспруденції – тоді ми чекаємо на тебе!

АЛЕ ти повинен бути готовий до того, що наші випускники – це якісно нова генерація юристів, здатних мислити нетипово, бути в постійному процесі вдосконалення теоретичних та практичних навичок, мати бажання розвивати hard та soft skills для професійного здійснення в подальшому діяльності у сфері  договірного, сімейного і спадкового права, захищати особисті майнові та немайнові права своїх клієнтів в умовах інтенсивно зростаючої конкуренції на ринку юридичних послуг.

Освітній ступінь магістра – наразі є однією з ключових вимог для працевлаштування в топових національних та міжнародних компаніях.

Навчання на магістратурі за напрямком «ЦИВІЛЬНЕ ПРАВО І ПРОЦЕС» зорієнтоване не лише на випускників бакалаврату за даною освітньою програмою, а, також, на осіб, які вирішили перепрофілюватися з іншої професії, обираючи для магістратури новий напрямок, або отримати додаткову освіту. Також, випускники з дипломом магістра можуть продовжити навчання для здобуття ступеня доктора філософії для майбутньої викладацької або наукової роботи.

Наші викладачі – ваші провідники протягом всього навчального процесу до професії мрії, вже чекають тебе!

МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ (ПОСАДИ)

Професійна діяльність у сфері адвокатури, нотаріату, суду (в тому числі міжнародних, третейських судів) на посадах суддів, адвокатів, нотаріусів; державний / приватний виконавець, який спеціалізується на виконанні судових рішень у сфері цивільних, сімейних, трудових, житлових спорів; медіатор, який спеціалізується на цивільних, сімейних та трудових спорах / юридичному супроводі договорів щодо майнових та немайнових прав / супроводженні переговорів; юрист / юрисконсульт юридичних осіб приватного та публічного права; юридичний радник (помічник, консультант) керівника підприємства (установи, органу державної влади).

ПАРТНЕРИ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ, ЗАЛУЧЕНІ ДО ФОРМУВАННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ І ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ

Міністерство юстиції України; Союз юристів України; Національна асоціація адвокатів України; Рада адвокатів м. Києва; Асоціація приватних виконавців України; Правобережний київський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги; Дарницький районний суд м. Києва.

ОСНОВНІ НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ (ПРЕДМЕТИ) ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ

це предмети, що зосереджені на поглибленій теоретичній та практичній підготовці фахівця за напрямком «ЦИВІЛЬНЕ ПРАВО І ПРОЦЕС: Цивільне право (ІІ); Правові висновки Верховного Cуду; Альтернативні способи вирішення спорів; Нотаріальний процес; Порівняльне цивільне право і процес; Школа прикладної юриспруденції (документальне супроводження діяльності юриста / медіаційні процедури / ораторське мистецтво / англійська мова у юриспруденції).

КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ

  • Щоденне  вдосконалення практичних навичок сучасного юриста (Школа прикладної юриспруденції; семитижнева практична підготовка в судах, юридичних фірмах, адвокатських об’єднаннях,  юридичних підрозділах державних органів або комерційних організацій; професійно-практична підготовка за дуальною формою здобуття освіти) а, також, майстер-класи, вебінари, лекції та тренінги відомих, запрошених командою університету, юристів-практиків, керівників юридичних фірм, адвокатів, суддів Верховного Суду, керівників та співробітників міністерств і відомств – що надає студентам можливість знаходити натхнення та нові стимули для підкорення юридичної сфери.
  • Наявність варіативної складової професійно-орієнтованих дисциплін для набуття практичних навичок здійснення процесуальних дій, складання юридичних документів підвищеної складності щодо забезпеченні прав та законних інтересів учасників цивільно-правових відносин, включаючи міжнародну сферу – це той бекграунд, котрий наші викладачі формували протягом десятирічь, і, в інтерактивній формі, готові поділитись їм з тобою.
  • Залучення до освітнього процесу представників вищих органів державної влади (Верховного Суду, Верховної Ради України, Міністерства юстиції України та ін.) та найвідоміших юридичних компаній .
  • Щодня ми вдосконалюємо навчально-матеріальну базу європейського рівня (зала судових засідань, Центр медації, комп’ютерні класи, SMARТ-бібліотека, коворкінги) – для комфортного та якісного навчання..
  • Складання ЄДКІ на максимальний бал – ми створюємо комфортні та продуктивні умови для підготовки студентів, адже, ваші найкращі результати – наша мета.
  • Підтримка з боку кафедри та партнерів програми щодо проходження стажування, практики та подальшого працевлаштування як студентів так і випускників програми.
    Ми знаємо на практиці, як важко випускникам будувати кар´єру в юриспруденції без наставництва, тому, з тебе – бажання навчатись, а з нас – міцна рука кращих наставників юридичного сектору, котрі допоможуть тобі в швидкому старті майбутньої кар´єри!

Гарант освітньої програми
доктор юридичних наук, професор кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права Примак Володимир Дмитрович  v.prymak@knute.edu.ua

Офіційна назва освітньої програми

«Цивільне  право і процес»

Освітній ступінь

Магістр

(Тривалість навчання – 1 рік  4 місяці)

Особливості освітньої програми

Наявність варіативної складової професійно-орієнтованих дисциплін для набуття практичних навичок здійснення процесуальних дій, складання юридичних документів підвищеної складності щодо забезпеченні прав та законних інтересів учасників цивільно-правових відносин, включаючи міжнародну сферу.

Школа прикладної юриспруденції забезпечує досягнення інтегральних результатів навчання для професійної діяльності шляхом опанування сучасними прийомами та методами, навичками самостійної роботи, оперативного реагування на зміни чинного законодавства, виховання потреби систематичного поновлення своїх знань та творчого їх застосування.

Семитижнева практична підготовка на підприємствах, установах організаціях, юрисдикційних державних органах, суб’єктів нотаріальної діяльності та адвокатури, третейських судах та арбітражі.

ЗМІСТ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ
 -

17.05.2021
453766
7715
остання редакція 04.08.2023
43630