logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
img

Рибчук Лариса Анатоліївна

ресторанних і крафтових технологій

РИБЧУК ЛАРИСА АНАТОЛІЇВНА

доктор філософії (PhD), старший викладач
кафедри технології і організації ресторанного господарства

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Scopus

Web Of Science

ORCID
Google Scholar

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

інноваційні харчові технології

ДИСЦИПЛІНИ «Технології високої кухні», «Кондитерське та пекарське мистецтво»
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
  • доктор філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології», тема дисертації «Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з молочною сироваткою сухою демінералізованою», 2021р.
  • магістр за спеціальністю «Технологія харчування» спеціалізація «Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс», Київський національний торговельно-економічний університет,  2011 р.
  • бакалавр за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» спеціалізація «Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс», Київський національний торговельно-економічний університет,  2010 р.
  • технік технолог з технології харчування (ОС «молодший спеціаліст»), Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету, 2007 р.
ДОСВІД РОБОТИ
  • старший викладач кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету, з 2021 р. по теперішній час.
  • старший викладач кафедри харчових технологій Київського кооперативного інституту бізнесу і права, 2015-2016рр.
  • викладач кафедри харчових технологій Київського кооперативного інституту бізнесу і права, 2012-2015рр.
  • досвід роботи на виробництві в ЗРГ м. Київ, 2007-2021рр.
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
Статті у накометричних базах даних Scopus
Статті у фахових виданнях
Матеріали конференцій
Об’єкти права інтелектуальної власності
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
  • золота медаль в номінації арт-класу «Ексклюзивний весільний торт» на міжнародному відкритому чемпіонаті «Art-Design Culinary mastery», Київ, Україна (2013р.)
  • золота медаль в номінації арт-класу «Ексклюзивний весільний торт», золота медаль в номінації арт-класу «Святковий торт» на міжнародному чемпіонаті кондитерського мистецтва «Хлебное и кондитерское дело», Мінськ, Білорусь (2015р.)
  • золота медаль в номінації арт-класу «Святковий торт», золота медаль в номінації арт-класу «Цукрові квіти», золота медаль в номінації арт-класу «Робота з пастелажу» на I International Culinary Festival «BESTCookFEST», Київ, Україна (2015р.)
  • золота медаль в номінації арт-класу «Ексклюзивний весільний торт», золота медаль в номінації арт-класу «Цукрові квіти», золота медаль в номінації арт-класу «Робота з марципану» на міжнародному чемпіонаті з кондитерського мистецтва «Food Show», Москва, Росія (2015р.)
  • золота медаль в номінації арт-класу «Цукрові квіти» на IX International Culinary Festival «Biser Mora», Супетар, Хорватія (2016р.)
  • золота медаль в номінації арт-класу «Святковий торт», золота медаль в номінації арт-класу «Цукрові квіти», золота медаль в номінації арт-класу «Робота з пастелажу» на International Culinary Festival «BESTCookFEST Junior», Чернівці, Україна (2016р.)
  • золота медаль в номінації арт-класу «Святковий торт» на всесвітній кулінарній олімпіаді «IKA OLYMPIADE DER KOCHE», Ерфурт, Німеччина (2016р.)
  • золота медаль в номінації арт-класу «Цукрові квіти» на II International Culinary Festival «BESTCookFEST», Київ, Україна (2016р.)
  • золота медаль в номінації арт-класу «Цукрові квіти» на «BUKOVINA FOOD LAND», Чернівці, Україна (2017р.)
  • золота медаль в номінації арт-класу «Цукрові квіти» на «HORECA SHOW LVIV 2017», Львів, Україна (2017р.)
  • золота медаль в номінації арт-класу «Святковий торт» на «Mistrzostwa Europy w Dekoracji Tortow EXPO SWEET 2018», Варшава, Польща (2018р.)
  • золота медаль в номінації арт-класу «Цукрові квіти» на «East European Culinary Cup», Брашов, Румунія (2018р.)
  • золота медаль в номінації арт-класу «Цукрові квіти» на «CULINARY WORLD CUP», Люксембург (2018р.)
  • золота медаль в номінації арт-класу «Цукрові квіти» на всесвітній кулінарній олімпіаді «IKA OLYMPIADE DER KOCHE», Штутдгарт, Німеччина (2020р.)
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
  • тренінг «Exclusive flowers in sugar craft and airbrush technics» INTERNATIONAL CULINARY ART CENTER (2012р.)
  • тренінг «Chocolate. Molding from chocolate. Artistic work from chocolate»,  Academy of Culinary «Excellence» (2013р.)
  • тренінг «Wedding cakes. Ways to improve», Academy of Culinary «Excellence» (2013р.)
  • тренінг «Caramel. The art of the pulled sugar» INTERNATIONAL CULINARY ART CENTER (2015р.)
  • тренінг «Sculptural molding from sugar mastic», Academy of Culinary «Excellence» (2015р.)
  • has completed a pastry judge seminar from the world association of chefs societies (2018)
ХОБІ подорожі, сучасне мистецтво

06.12.2021
43630
664
остання редакція 18.04.2023
40885