logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
img

Оголошеннявсі

Кочерга Валентина Іванівна

ресторанних і крафтових технологій

КОЧЕРГА ВАЛЕНТИНА ІВАНІВНА

кандидат технічних наук, доцент,
доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства

e-mail: v.kocherga@knute.edu.ua

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ Інноваційні технології харчових продуктів спеціального призначення
ДИСЦИПЛІНИ «Технологія продукції ресторанного господарства», «Ресторанна справа»
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
  • Доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства,1991 р.
  • Кандидат технічних наук, 05.18.16-«Технологія продуктів харчування», тема дисертації: "Використання простих ефірів целюлози у кулінарній практиці",1985
  • Доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства",1990 р.
  • Кандидат технічних наук, 05.18.16-«Технологія продуктів харчування», тема дисертації: "Використання простих ефірів целюлози у кулінарній практиці", 1985 р.
  • Інженер-технолог громадського харчування (ОС «спеціаліст»), Київський торговельно-економічний інститут, 1971р.
ДОСВІД РОБОТИ
  • Доцент кафедри технології і організації Київського національного торговельно-економічного (інституту) університету МОН України, з 1990 р. до цього часу.
  • Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Національного університету харчових технологій, 2007 -2014р.р.
  • Завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету, 2004 – 2007 рр.
  • Доцент кафедри технології і організації (громадського харчування) ресторанного господарства Київського торговельно-економічного інституту (університету) МОН України, з 1990 р. – 2004 р.
  • Старший викладач кафедри технології і організації громадського харчування Київського торговельно-економічного інституту МОН України, 1987 –1990 рр.
  • Асистент кафедри технології і організації громадського харчування Київського торговельно-економічного інституту МОН України, 1972–1987 рр.
  • Інженер-технолог Дарницького комбінату харчування м. Києва 1971 – 1972 р.р.
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
  • Питание для всех, - у співавторстві, К., Техніка, 1987р.
  • Етнічні кухні, - у співавторстві, Конспект лекцій, К., РВЦ НУХТ, 2009р, 152с.
  • Технологія продукції ресторанного господарства.,- Навчальний. посібник, у співавторстві, К., Видавничий дім «КОНДОР», 2019р.,292с.
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
  • Почесна Грамота Міністерства освіти і науки України за плідну роботу, яка сприяє підвищенню якості підготовки фахівців для торговельної сфери і виробленню стратегії подальшого розвитку вищої освіти з торговельного напряму, 2006 р.
  • Подяка Деснянської районної у м. Києві державної адміністрації за вагомий особистий внесок у розвиток Деснянського району та високу майстерність у професійній діяльності, 2005 р.
  • Грамота Київського національного торговельно-економічного університету МОН України за плідну роботу по вихованню студентської молоді, 2005 р.
  • Почесна Грамота Міністерства освіти України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку кваліфікованих спеціалістів та плідну педагогічну діяльність, 2004р.
  • Знак «Відмінник освіти України», 1998 р.
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
  • Підприємство ERL, ресторан «Гольфстрим», 2014 р.
ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ
  • Депутат районної ради депутатів трудящих Деснянського району м.Києва, 1994-1997рр.
  • Експерт Експертної ради МОН України, 2000 – 2017 рр.
  • Наставник академічної групи студентів, 2014 р. - до цього часу.
ХОБІ подорожі,  театр, сучасне мистецтво, сучасне кулінарне мистецтво, керівництво  студентським молодіжним кулінарним клубом, підготовка  команд юніорів до участі у міжнародних фестивалях, конкурсах кулінарної майстерності 

06.12.2021
43630
456
остання редакція 07.12.2021
43630