ресторанних і крафтових технологій
|
КОЧЕРГА ВАЛЕНТИНА ІВАНІВНА
кандидат технічних наук, доцент,
доцент кафедри технології і організації ресторанного
господарства
e-mail: v.kocherga@knute.edu.ua
|
СФЕРА НАУКОВИХ
ІНТЕРЕСІВ |
Інноваційні технології харчових продуктів спеціального
призначення |
ДИСЦИПЛІНИ |
«Технологія продукції ресторанного господарства», «Ресторанна
справа» |
АКАДЕМІЧНА
КВАЛІФІКАЦІЯ |
- Доцент кафедри технології і організації ресторанного
господарства,1991 р.
- Кандидат технічних наук, 05.18.16-«Технологія продуктів
харчування», тема дисертації: "Використання простих ефірів целюлози
у кулінарній практиці",1985
- Доцент кафедри технології і організації ресторанного
господарства",1990 р.
- Кандидат технічних наук, 05.18.16-«Технологія продуктів
харчування», тема дисертації: "Використання простих ефірів целюлози
у кулінарній практиці", 1985 р.
- Інженер-технолог громадського харчування (ОС «спеціаліст»),
Київський торговельно-економічний інститут, 1971р.
|
ДОСВІД
РОБОТИ |
- Доцент кафедри технології і організації Київського
національного торговельно-економічного (інституту)
університету МОН України, з 1990 р. до цього часу.
- Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Національного
університету харчових технологій, 2007 -2014р.р.
- Завідувач кафедри технології і організації ресторанного
господарства Київського національного торговельно-економічного
університету, 2004 – 2007 рр.
- Доцент кафедри технології і організації (громадського
харчування) ресторанного господарства Київського
торговельно-економічного інституту (університету) МОН України, з
1990 р. – 2004 р.
- Старший викладач кафедри технології і організації громадського
харчування Київського торговельно-економічного інституту МОН
України, 1987 –1990 рр.
- Асистент кафедри технології і організації громадського
харчування Київського торговельно-економічного інституту МОН
України, 1972–1987 рр.
- Інженер-технолог Дарницького комбінату харчування м. Києва 1971
– 1972 р.р.
|
ОСНОВНІ
ПУБЛІКАЦІЇ |
- Питание для всех, - у співавторстві, К., Техніка, 1987р.
- Етнічні кухні, - у співавторстві, Конспект лекцій, К., РВЦ
НУХТ, 2009р, 152с.
- Технологія продукції ресторанного господарства.,- Навчальний.
посібник, у співавторстві, К., Видавничий дім «КОНДОР»,
2019р.,292с.
|
НАГОРОДИ ТА
ВІДЗНАКИ |
- Почесна Грамота Міністерства освіти і науки України за плідну
роботу, яка сприяє підвищенню якості підготовки фахівців для
торговельної сфери і виробленню стратегії подальшого розвитку вищої
освіти з торговельного напряму, 2006 р.
- Подяка Деснянської районної у м. Києві державної адміністрації
за вагомий особистий внесок у розвиток Деснянського району та
високу майстерність у професійній діяльності, 2005 р.
- Грамота Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України за плідну роботу
по вихованню студентської молоді, 2005 р.
- Почесна Грамота Міністерства освіти України за багаторічну
сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку
кваліфікованих спеціалістів та плідну педагогічну діяльність,
2004р.
- Знак «Відмінник освіти України», 1998 р.
|
ПІДВИЩЕННЯ
КВАЛІФІКАЦІЇ |
- Підприємство ERL, ресторан «Гольфстрим», 2014 р.
|
ДОДАТКОВІ ВИДИ
ДІЯЛЬНОСТІ |
- Депутат районної ради депутатів трудящих Деснянського району
м.Києва, 1994-1997рр.
- Експерт Експертної ради МОН України, 2000 – 2017 рр.
- Наставник академічної групи студентів, 2014 р. - до цього
часу.
|
ХОБІ |
подорожі, театр, сучасне мистецтво, сучасне кулінарне
мистецтво, керівництво студентським молодіжним кулінарним
клубом, підготовка команд юніорів до участі у міжнародних
фестивалях, конкурсах кулінарної майстерності |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
остання редакція 07.12.2021