Акредитація освітної програми «Ресторанні технології та фуд-дизайн»
ресторанних і крафтових технологій
НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ
Освітньо-професійна програма «Ресторанні технології та фуд-дизайн» 2023 | Освітньо-професійна програма Ресторанні технології та фуд-дизайн» 2024 |
Інформаційний пакет «Ресторанні технології та фуд-дизайн» 2023 | Інформаційний пакет «Ресторанні технології та фуд-дизайн» 2024 |
Навчальний план 2023 | Навчальний план 2024 |
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
ОБОВ'ЯЗКОВІ КОМПОНЕНТИ ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ
ГРУПА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ
Гарант освітньої програми |
|
д-р техн. наук, професор, завідувач кафедри ресторанних і крафтових технологій |
|
Члени групи забезпечення |
|
канд. техн. наук, доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій |
|
канд. техн. наук, доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій |