logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

Обговорення програми "Міжнародне право" ОС "Бакалавр"

міжнародного, цивільного та комерційного права

Зміст освітньо-професійних програм регулярно оновлюється відповідно до потреб ринку праці, розвитку науки, соціально-економічних та зовнішньо-політичних змін, запровадження державних стандартів. На цій сторінці ми розміщуємо проекти освітньо-професійної програми для громадського обговорення.

Група забезпечення освітньо-професійної програми потребує рекомендацій та думок якнайбільш широкого кола зацікавлених осіб: органів державної влади, бізнесу, громадянського суспільства, тому запрошує ознайомитися із проектом та поділитися міркуваннями. Це можна зробити, написавши листа гаранту освітньо - професійної програми доц. Юлії Панфіловій y.panfilova@knute.edu.ua 

Затвердження стандарту вищої освіти зі спеціальності 293 Міжнародне право першого (бакалаврського) рівня вищої освіти  у квітні 2024 року обумовило необхідність внесення відповідних змін до чинних освітньо--професійних програм. З огляду на те, що чинні програми були розроблені із урахуванням оприлюдненого проекту державного стандарту, то запропоновані нами зміни не є суттєвими.

Проекти освітньо-професійних програм розроблено за результатами засідання робочої групи, яка очікує ваші міркування до 10 травня 2024 року, щоб подати документ на затвердження Вченої Ради Університету.  

Проєкт програми 2024 року

Проєкт внесення змін до програми 2022 року 

Проєкт внесення змін до програми 2020 року 

13.09.2022
443230
415
остання редакція 10.04.2024
40677