logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

Обговорення програми "Міжнародне право" ОС "Магістр"

міжнародного, цивільного та комерційного права

Наші освітні програми - це завжди результат взаємодії багатьох сторін. У програмі поєднані інтереси здобувачів, абітурієнтів, викладачів, роботодавців тощо. Саме тому у процесі навчання ви отримаєте грунтовні теоретичні знання та конкретні практичні навички, які сьогодні є найбільш актуальними та важливими.

Ми не стоїмо на місці та постійно працюємо над удосконаленням своїх освітніх програм, а тому завжди відкриті до зауважень та пропозицій. Якщо ви здобувач освіти, вступник, викладач, работодавець, представник державних органів або органів місцевого самоврядування, чи у вас просто є пропозиція, яка покращить якість нашої програми, - не зволікайте, пишіть нам на електронну пошту:  n.mazaraki@knute.edu.ua. У темі листа вказуйте "пропозиції до ОП".
 

 

  
 

Нижче ви можете дізнатись більше про роботу над удосконаленням освітньої програми

Ми завжди тримаємо вас в курсі щодо оновлення освітньої програми та щодо зауважень і пропозицій, які враховані в поточній редакції програми.

ДІЯЛЬНІСТЬ ГРУПИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ
  • 11-13 жовтня 2022 р. відбудеться акредитаційна експертиза освітньої програми. Документи акредитаційної справи за посиланням: https://public.naqa.gov.ua/v1/accreditation-folder/6533
  • Програма візиту експертної групи

13.09.2022
443230
539
остання редакція 06.10.2022
40677