logo
Факультет міжнародної торгівлі та права
Факультет міжнародної торгівлі та права
logo
Факультет міжнародної торгівлі та права
img

Заходи

міжнародної торгівлі та права

  •  Як це бути помічником народного депутата в Україні?

    27 лютого 2024 року відбулась зустріч з помічником депутата Тетяною Стеблак ... продовження за посиланням.

  •   Зустріч студентів ДТЕУ з представниками Консультативної місії Європейського Союзу в Україні 

...продовження за посиланням.

  •   Подяка від Київської торгово-промислової палати

   Державний торговельно-економічний університет має значний досвід у підготовці фахівців для сфери економіки і торгівлі ... продовження за посиланням.

  •   Завершився курс "Оцінка збитків у міжнародних спорах" від провідного експерта пана Ієна Поттера" 

  У цьому семестрі студенти нашого Університету скористалися унікальною можливістю пройти англомовний сертифікований онлайн-курс «Оцінка збитків у міжнародних спорах», який викладав пан Ієн Поттер ... продовження за посиланням.

  •   ДТЕУ підписав Меморандум про співпрацю з ГО "Лабораторія юридичного дизайну"

  Урочиста подія – підписання Меморандуму про співпрацю між Державним торговельно-економічним університетом та ГО «Лабораторія юридичного дизайну» – відбулася 24 травня... продовження за посиланням.

  •  VI Всеукраїнська студентська науково-практична конференція 

 11 травня 2023 року було проведено VІ Всеукраїнську студентську науково-практичну конференцію іноземними мовами «Наука XXI століття: виклики сьогодення» ... продовження за посиланням. 

  •  Модульне судове засідання для студентів ФТМП відбулося в Дарницькому районному суді Києва 

25 квітня суддя-спікер Дарницького районного суду м. Києва, кандидат юридичних наук, IMIмедіатор  Бондаренко Марина Сергіївна в залі суду провела модельне судове засідання за участю студентів 2 курсу ФМТП, які вивчають навчальну дисципліну «Практикум з кримінального права України».... продовження за посиланням.

  •  Антон Полікарпов зустрівся з майбутніми юристами 

У рамках проведення циклу зустрічей з відомими особистостями та фахівцями з багаторічним досвідом роботи 18 квітня 2023 року до Державного торговельно-економічного університету завітав Антон Полікарпов .... продовження за посиланням.

  •  Зустріч зі студентами Державного торговельно-економічного університету "IP Connecting Students"

В рамках проєкту «IP connecting students», 6 квітня 2023 року відбулась зустріч зі студентами Державного торговельно-економічного університету. Темою зустрічі було обрано «Право на справедливу винагороду в авторському і суміжних правах України» ... продовження за посиланням.

  • Лекція випускника спеціалізації "Фінансове право" ДТЕУ 

Заступник начальника відділу правового супроводу діяльності секретаріату Київської міської ради, випускник ФМТП                        Люсарев Іван Олександрович 4 квітня 2023 року провів онлайн-зустріч зі студентами, викладачами Державного                              торговельно-економічного університету України на тему " Правове регулювання бюджетного процесу цодо місцевих                        бюджетів на прикладі міста Києва" ... продовження за посиланням.

  • Практико-орієнтовний майстер-клас від Національної поліції України Департаментом кіберполіції 

У рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між Національною поліцією України та ДТЕУ Департаментом                              кіберполіції  29 березня 2023 було проведено практико-орієнтований майстер-клас на ... продовження за посиланням.

  • Практико-орієнтовний майстер-клас від Національної асоціації адвокатів України

У рамках підписаного Меморандуму про співпрацю з Національною асоціацією адвокатів України (НААУ) 21 березня 2023            року проведено практико-орієнтований майстер-клас на ... продовження за посиланням.

05.04.2023
42418
893
остання редакція 02.03.2024
42418