logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Дослідники

Центр досліджень управління асортиментом, якістю та безпечністю харчових продуктів

ПРИТУЛЬСЬКА НАТАЛІЯ ВОЛОДИМИРІВНА

Перший проректор з науково-педагогічної роботи, доктор технічних наук,
професор кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю

pritulska@knute.edu.ua

         

ОСИКА ВІКТОР АНАТОЛІЙОВИЧ

доктор технічних наук, професор, 
декан факультету торгівлі та маркетингу, професор кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю

v.osyka@knute.edu.ua

Сфера наукових інтересів:

дослідження впливу пакувальних матеріалів і тари на збереження властивостей товарів, формування споживчих властивостей продуктів переробки фруктів, ягід, овочів та грибів

         

СИДОРЕНКО ОЛЕНА ВОЛОДИМИРІВНА

доктор технічних наук, професор,
Завідувач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю

o.sydorenko@knute.edu.ua

Сфера наукових інтересів:

безпечність та якість споживчих товарів, прогнозування якості та конкурентоспроможності товарів, експертна та дегустаційна оцінка товарів, товарні категорії, комерційна логістика, інновації в освіті

      

БЕЛІНСЬКА СВІТЛАНА ОМЕЛЯНІВНА

доктор технічних наук, професор,
професор кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю

s.belinskas@knute.edu.ua

Сфера наукових інтересів:

безпечність і якість плодів, овочів та продуктів їхньої переробки 

         

МОТУЗКА ЮЛІЯ МИКОЛАЇВНА

Доктор  технічних наук, професор, професор кафедри товарознавства,управління безпечністю та якістю

y.motuzka@knute.edu.ua

         

ГОНЧАРОВА ІРИНА ВІКТОРІВНА

кандидат хімічних наук, доцент
доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю

i.goncharova@knute.edu.ua

Сфера наукових інтересів:

Сучасні інструментальні методи дослідження якості харчових продуктів та питної води. Розробка нових реагентних методів очищення води природних джерел за фератною технологією. Дослідження фізико-хімічних властивостей, кінетики взаємодії з неорганічними речовинами розчинів фератів(VI) лужних та лужноземельних металів

         

НЕСТЕРЕНКО НАТАЛІЯ АНАТОЛІЇВНА

кандидат технічних наук, доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю

n.nesterenko@knute.edu.ua

Сфера наукових інтересів:

стабілізація споживних властивостей та розширення асортименту плодоовочевої продукції, безпечність та якість харчових продуктів

         

ВЕЖЛIВЦЕВА СВIТЛАНА ПЕТРIВНА

кандидат технічних наук, доцент,
доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю

s.vezhlivtseva@knute.edu.ua

Сфера наукових інтересів:

розширення асортименту молочних та жирових продуктів, участь у дегустаціях, виступи на телебаченні за для інформування споживачів щодо маркування, безпечності та якості харчових продуктів

         

БАБІЙ ОЛЕКСАНДРА ВІТАЛІЇВНА

кандидат технічних наук, доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю 

o.babij@knute.edu.ua

Сфера наукових інтересів:

розробка та впровадження харчових нанотехнологій, розширення асортименту продуктів спеціального призначення

    

АНТЮШКО ДМИТРО ПЕТРОВИЧ

кандидат технічних наук, доцент
доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю

d.antiushko@knute.edu.ua

Сфера наукових інтересів:

системи управління безпечністю та якістю, забезпечення захисту прав споживачів; розробка продуктів спеціального дієтичного призначення

         

РОСКЛАДКА АНДРІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ

доктор економічних наук, професор,
завідувач кафедри цифрової економіки та системного аналізу

a.roskladka@knute.edu.ua

         

ФЕДОРОВА ДІНА ВОЛОДИМИРІВНА

доктор технічних наук, професор
завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства

d.fedorova@knute.edu.ua

Сфера наукових інтересів:

фундаментальні і прикладні дослідження у сфері дослідження сировини, харчових продуктів і створення інноваційних технологій харчової продукції з використанням дегідратованих напівфабрикатів

        

12.01.2024
43630
170
остання редакція 25.01.2024
43630