logo
Кафедра торговельного підприємництва та логістики
Кафедра торговельного підприємництва та логістики
logo
Кафедра торговельного підприємництва та логістики
img

Логістика та управління ланцюгами постачання. Логістична діяльність.

торговельного підприємництва та логістики

Спеціалізація «Логістична діяльність»
(денна форма навчання)

Інформаційний пакет

бакалавр   Фахівець ступеня вищої освіти «бакалавр» може займати такі посади: спеціаліст з логістики, спеціаліст з постачання, фахівець із закупівель, аналітик запасів, аналітик логістичних процесів, фахівець з організації складського господарства, спеціаліст з транспортно-експедиційних процесів, спеціаліст з міжнародних перевезень, керівник служби перевезень, менеджер з організації поставок та збуту, спеціаліст з продажу логістичних послуг, керівник департаменту логістики.
  • Організація системи інтегрованого управління логістичною діяльністю підприємства
  • Забезпечення ефективного функціонування закупівельної, транспортної, складської системи, управління запасами, системи розподілу та поставок підприємства.
  • Здійснення транспортно-експедиційних операцій та обслуговування вантажоперевезень на вітчизняному та глобальному рівні.
  • Управління логістичними системами підприємства з використанням сучасних інформаційних технологій.

Спеціалізація "Логістика та управління ланцюгами постачання"
(денна та заочна форма навчання)

Інформаційний пакет

магістр   Фахівець ступеня вищої освіти «магістр» може займати такі посади: менеджер з логістики, менеджер ланцюгів поставок, спеціаліст з логістики, спеціаліст з постачання, керівник відділу закупівель, аналітик запасів, аналітик логістичних процесів, керівник скласького господарства, фахівець з організації та управління транспортно-експедиційною діяльністю, менеджер з міжнародних поставок та перевезень, керівник служби перевезень, менеджер з організації поставок та збуту, спеціаліст з продажу логістичних послуг, керівник департаменту логістики.
  • Організовувати та управляти логістичними бізнес-процесами підприємства.
  • Організовувати та управляти функціонуванням закупівельної, транспортної, складської системи, управлінням запасами, розподілом та постачанням підприємства.
  • Організовувати та управляти міжнарожними транспортно- експедиційними операціями та мультимодальними перевезеннями.
  • Управляти логістичними системами та ланцюгами поставок підприємства з використанням сучасних інформаційних технологій.

22.04.2021
263422
4502
остання редакція 08.09.2021
263422