logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Інавгурація студентів КНТЕУ: серед першокурсників відмінники та герої

Загальна інформація

1 вересня 2015 р. в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулися урочистості з нагоди Дня знань та інавгурація студентів.

З вітальним словом до першокурсників звернувся ректор Київського національного торговельно-економічного університету Мазаракі Анатолій Антонович, відзначивши, що за результатами вступної кампанії 2015 року, КНТЕУ увійшов у 10-ку найпрестижніших навчальних закладів України, посівши 6 місце за кількістю поданих заяв.

 У цьому році першокурсниками КНТЕУ стали 1574 особи. З них — 762 вступили на місця за держзамовленням, 812 — за контрактом.

Хвилююча подія, яку згадуватиме кожен першокурсник КНТЕУ, – посвята у студенти. Церемонію імматрикуляції, урочистого вручення залікових книжок як головного символу студентства – традиційно першими пройшли представники факультетів, які до вступу в університет мали досягнення у навчанні, спорті, брали активну участь у  громадському житті школи. Найпершим залікову книжку отримав справжній герой – студент 1 курсу факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, учасник АТО, нагороджений пам’ятним нагрудним знаком Начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України «Учасник АТО» Омельченко Дмитро. Дякуємо нашим героям за відданість народу і захист нашої безпеки!

Вручаючи першокурсникам залікові книжки, Анатолій Антонович побажав, щоб кожен день навчання в університеті збагачував їх новими знаннями і професійними навичками та сприяв духовному зростанню як особистості.

Найбільш хвилюючим для всіх стало проголошення Присяги на вірність університету. Саме цього дня, склавши присягу, першокурсники стали на крок ближче до здійснення мрій, поставлених цілей та досягнення успіху у професійній сфері.

Голова Ради студентського самоврядування КНТЕУ Кузьменко Оксана привітала першокурсників: «Стати студентом – це справжня гордість, а стати студентом Київського національного торговельно-економічного університету – це  велика честь. Нехай вам легко підкоряються найвищі вершини знань, а найбільш сміливі мрії знаходять успішну реалізацію».

Традиційно свято інавгурації завершилося гімном «Гаудеамус» у виконанні студентського народного камерного академічного хору університету, якому підспівували всі студенти.

Сподіваємось, що першокурсники 2015 року гідно розпочнуть своє студентське життя та з честю будуть носити звання студента Київського національного торговельно-економічного університету, і ще не раз яскраво і талановито представлять рідний університет.


На адресу університету надійшли привітання з Днем знань:

Голови правління асоціації готельних об'єднань та готелів та готелів міст України, заслуженого працівника сфери послуг України, к.е.н. Опанащука Ю.Я.

Випускника КНТЕУ, депутата Київської міської ради VII скликання Тарасюка П.І

01.09.2015
adv
6675
остання редакція 05.02.2016
knteu