logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Традиції поколінь кафедри економічної теорії: зустріч першокурсників з випускниками та екскурсії на підприємства

Загальна інформація

1 вересня 2015 року привітати студентів першокурсників спеціалізації «Управління в сфері економічної конкуренції» прийшла випускниця цієї спеціалізації 2008 року Свириденко Юлія Анатоліївна – директор Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації.

Юлія Анатоліївна поділилася зі студентами власними спогадами про навчання в КНТЕУ, професійним досвідом; звернула увагу першокурсників на той набір компетентностей, який сьогодні є важливим при працевлаштуванні; порадила бути активними і спраглими до знань, використовувати усі можливі нагоди для саморозвитку, якими вщент сповнене життя студента КНТЕУ. Юлія Анатоліївна наголосила на перевагах обраного студентами фаху, який надає їм можливість опанувати знання й набути навики у сфері економіки, маркетингу, менеджменту, права. Успішне їх поєднання є запорукою конкурентоспроможності випускника спеціалізації «Управління у сфері економічної конкуренції» на ринку праці.

Цього ж дня студенти відвідали з екскурсією Антимонопольний комітет України. Їх радо приймали Голова Антимонопольного комітету України – Юрій Терентьєв, його заступник – Ніна Сидоренко та державний уповноважений – Світлана Панаіотіді.

Ніна Сидоренко розповіла майбутнім колегам про завдання та функції Антимонопольного комітету України, зробила короткий огляд структури системи органів Комітету та підкреслила важливість підготовки Київським національним торговельно-економічним університетом професійних кадрів саме з управління у сфері економічної конкуренції. Студентів запрошено повертатися у стіни Антимонопольного комітету України по завершенню навчання як у статусі адвокатів бізнесу, так і у статусі адвокатів самої конкуренції – працівників Комітету.

Під час екскурсії студенти мали змогу побувати в музеї, де представлено цілий ряд експонатів, пов’язаних з діяльністю Антимонопольного комітету України, зокрема історичні документи різних етапів заснування та розвитку Комітету, зразки недобросовісної реклами, повну підбірку випусків професійного журналу «Конкуренція. Вісник Антимонопольного комітету України» та ін. Студенти залишили вдячні відгуки в книзі відвідувань музею Комітету.

01.09.2015
adv
2991
остання редакція 05.02.2016
knteu