Пошук можливостей для співпраці між університетом та фірмою CONVOTHERM
Загальна інформація
8 вересня 2015 року відбулася зустріч керівництва університету, факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу з представником виробника сучасного професійного обладнання для кухні CONVOTHERM (Німеччина).
Обговорені питання розширення співпраці між університетом та фірмою CONVOTHERM (Німеччина), попередньо домовлено про проведення серії показових майстер-класів у рамках кулінарних курсів для студентів університету.
Для довідки:
У 1976 році, у німецькому місті Вольфратхаузен, Південна Баварія почалася історія Convotherm. На світанку своєї діяльності компанія спеціалізувалася на машинах з розморожування і регенерації продуктів. Але справжній прорив виробництва професійного обладнання для кухні стався в 1982 році, коли Convotherm зробив перший пароконвектомат з електронною системою управління, що відрізняється від своїх попередників з електромеханічним управлінням, більшою функціональністю і різноманітними додатковими можливостями.
Постійно зростаючий попит на пароконвектомати Convotherm, мотивує компанію на постійні дослідження та оптимізацію випуску. І кожна нова модель пароконвектоматів Convotherm бере тільки все краще з попередніх зразків модельного ряду і звичайно набуває нові функції і можливості.
Convotherm сьогодні, це 6000 квадратних метрів сучасних і автоматизованих виробничих потужностей.
Кращі кухні ресторанів і готелів, виробничі цехи супермаркетів і шкіл, кейтерингові компанії – користуються перевагами німецьких пароконвектоматів.
За функціональністю і якістю приготування продуктів, пароконвектомати Convotherm це однозначні лідери ринку.