logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Пошук можливостей для співпраці між університетом та фірмою CONVOTHERM

Загальна інформація

8 вересня 2015 року відбулася зустріч керівництва університету, факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу з представником виробника сучасного професійного обладнання для кухні  CONVOTHERM (Німеччина).

Обговорені питання розширення співпраці між університетом та фірмою CONVOTHERM (Німеччина), попередньо домовлено про проведення серії показових майстер-класів у рамках кулінарних курсів для студентів університету.

Для довідки:

У 1976 році, у німецькому місті Вольфратхаузен, Південна Баварія почалася історія Convotherm. На світанку своєї діяльності компанія спеціалізувалася на машинах з розморожування і регенерації продуктів. Але справжній прорив виробництва професійного обладнання для кухні стався в 1982 році, коли Convotherm зробив перший пароконвектомат з електронною системою управління, що відрізняється від своїх попередників з електромеханічним управлінням, більшою функціональністю і різноманітними додатковими можливостями.

Постійно зростаючий попит на пароконвектомати Convotherm, мотивує компанію на постійні дослідження та оптимізацію випуску. І кожна нова модель пароконвектоматів Convotherm бере тільки все краще з попередніх зразків модельного ряду і звичайно набуває нові функції і можливості.

Convotherm сьогодні, це 6000 квадратних метрів сучасних і автоматизованих виробничих потужностей.

Кращі кухні ресторанів і готелів, виробничі цехи супермаркетів і шкіл, кейтерингові компанії – користуються перевагами німецьких пароконвектоматів.

За функціональністю і якістю приготування продуктів, пароконвектомати Convotherm це однозначні лідери ринку. 

08.09.2015
adv
2523
остання редакція 05.02.2016
knteu