Технологи вивчали здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі
Загальна інформація
9 вересня 2015 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» в рамках виставки INPRODMASH & UPAKOVKA. У конференції взяли участь професори кафедри технології і організації ресторанного господарства Кравченко М.Ф., Карпенко П.О., Левандовський Л.В., доценти Федорова Д.В., Васильєва О.О., Марцин Т.О., Медведєва А.О. та ін., а також аспіранти, магістри, студенти 2–4 курсів. На конференції розглядалися питання щодо виробництва та удосконалення технологій кондитерських виробів, підвищення економічної ефективності в кондитерській галузі. Представлено новітні види обладнання, сировини, готової продукції.