logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти ФРГТБ знають все про інноваційні технології Cook&Chill та ecoCooking

Загальна інформація

       22 вересня 2015 року в рамках розширення співпраці між університетом та концерном CONVOTERM (Німеччина) та за сприянням кафедри технології і організації ресторанного господарства відбувся показовий майстер-клас бренд-шефа концерну «Monitowoc» Верхогляда Олександра.

       Під час майстер-класу студенти дізналися про останні інноваційні технології, які сьогодні застосовуються в ресторанному бізнесі провідними європейськими компаніями, на прикладі роботи сучасного пароконвектомату CONVOTERM. Цей диво-агрегат вразив своїми унікальними можливостями: інноваційна технологія Cook&Chill (приготування, інтенсивне охолодження та регенерація продуктів), ecoCooking (збереження електроенергії до 25%, дотримання екологічних стандартів), грандіозна економія часу за рахунок можливості приготування до 6 страв одночасно та легкість в експлуатації.

      Під час презентації студенти виявили щиру зацікавленість та із задоволенням долучилися до процесу приготування і дегустації страв.

22.09.2015
knteu
3108
остання редакція 05.02.2016
knteu